Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan köprüdeki görüntülere çok sinirlendi: Parlamentodan atılmalılar

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı olaylarının yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne pankart asan ve bu sırada polisle gerginlik yaşayan Türkiye İşçi Partisi vekilleri Ahmet Şık, Sera Kadıgil ve Erkan Baş'a sert sözlerle yüklendi. 3 ismin vekilliklerinin düşürülmesi gerektiğini ifade eden Erdoğan, "Bunların parlamentodan silinip atılması için gerekli ilerlemelerin kaydedilmesi lazım" dedi.

Türkiye İşçi Partisi Milletvekilleri Erkan Baş, Ahmet Şık ve Sera Kadıgil'in Gezi olaylarının yıl dönümü nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne pankart asması ve bu sırada polislerle arbedeye girmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi.

KIZILCAHAMAM'DA TEPKİ GÖSTERDİ

Erdoğan, köprüde yaşananlara partisinin Kızılcahamam'da düzenlediği kamptan tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu milletin polisine el kaldırandan milletvekili olmaz. Bunların parlamentodan silinip atılması için gerekli ilerlemelerin kaydedilmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan köprüdeki görüntülere çok sinirlendi: Parlamentodan atılmalılar

"GEZİ OLAYLARIYLA BAŞLAYAN BİR İHANET VAR"

Erdoğan, Gezi olaylarıyla ilgili şunları da söyledi: "Milli gelirimizi 235 milyar dolardan aldık, 1 trilyon dolar sınırına kadar getirdik. Şayet Gezi olayları ile başlayan ve devam eden ihanetlerin ülkemize kur, faiz, enflasyon şer üçgeni üzerinden ödettiği ağır bedeller olmasaydı bugün 1,5 trilyon doları bulan milli gelirle farklı yerlerde olacaktık.

"ÜLKEMİZE DİZ ÇÖKTÜRÜLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Sahnede hangi oyun sergilenirse sergilensin gerisinde bir ekonomik sabotaj mutlaka vardır. Buna rağmen ülkemize diz çöktürülmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Karşımıza çıkarılan aktörlerin birer aparat olduğunu biliyor, asıl mücadeleyi projelerin gerçek sahiplerine karşı veriyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Erkan Baş Ahmet Şık Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Kurt bey:

Kahrosun PKK ve uzantilari

Yanıtla226381
Yusuf Ayan:

Ya sen zaten vekilsin istediğin zaman sesini bu millete duyuruyorsun ne bu pankart felan çok saçma seviyeye yakışmıyor

Yanıtla233302
alperenlive:

Camilerimize, meclise, anıtkabire kadar bölücü bayrakları asacaklar. Bunun adı asla hoşgörü değil, demokrasi değil.

Yanıtla126109
Hüseyin Civelek:

Ne yaziyordu ki o pankartta.o kadar işler karışmışkı,millet neyi ayırt edeceğini şaşırmış.biz doğru olursak kimse birşey yapamaz bize.fikirlere biraz hürmet edelim bence.insan kazanalım gerisi yalan.

Yanıtla5087
bekir yapici:

gezinin üzerinden 9 yil gecmis bu kadar gecmise takili kalirsak cepheleserek bu günümüzün ve gelecegimizin sorunlarini göremeyiz zaten yapmak istedikleride tam bu bizlerin sunni seylerle mesgul ederek hayat pahaliligini ranti yargiyi elestirmememiz icin yönümüzü saptiriyorlar bi uyanalim artik

Yanıtla3590
bekir yapici:

adeta dikensiz gül bahcesi isteniyor akp disinda hic bir partinin secime girmesine izin verilmese tüm parlemento akp´nin olsa bile yine sokaklarda elestirenler olacaktir baski korku zamanla ters teper böyle söylemler yapilan seyler alinan kararlar hakaret küfür cagdas demokratik bir ülkede olamaz.

Yanıtla1949
Murat Kılıç:

Pkk yı her kim dolaylı yoldan bile olsa destekliyorsa Allah'ın azabı onları bulsun. İki cihanda da yüzleri gülmesin

Yanıtla2342
Erhan Degirmenci:

Sayın Erkan Baş geçmişe dönüp hiçbir şey elde edemeyiz boş işlerle uğraşmayın...Bu hayat pahalılığı ve enflasyon üzerinden iktidara yüklenip halkı uyandıracak işler yapmanız gerek

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title