Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'teki protestolara sert çıktı: Biz bu şımarıklığa boyun eğmeyiz

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başıboş köpek düzenlemesinin komisyondaki görüşmeleri sırasında Meclis koridorlarında yaşanan protestolara sert çıktı. Erdoğan "Milletvekiline, hem de yüce Meclis çatısı altında 'katil' diye bağıran da onu getirip o cesareti veren de millete karşı saygısızlık, edepsizlik yapmıştır. 3-5 marjinal karakterin çığırtkanlık yaparak Meclis'i çalışamaz hale getirmesine eyvallah edemeyiz. Biz bu şımarıklığa boyun eğecek bir grup değiliz" dedi.

Sokak hayvanları düzenlemesinin TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'ndaki görüşmeleri büyük tartışmalara sahne olurken, Meclis koridorlarındaki protesto gösterileri de tepkilere neden olmuştu.

Kalabalık bir grubun TBMM koridorlarındaki vekilleri hedef alan ve "Katil" sloganları attığı protesto gösterisine ilişkin görüntüler iktidar kanadından yoğun eleştiri almıştı.

"KİMSE BİZE MERHAMET DERSİ VERMEYE KALKMASIN"

AK Parti'nin bugün gerçekleşen grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu görüntülere kayıtsız kalmadı. Komisyonda kabul edilen başıboş köpek düzenlemesi için "Halkımız sokakların güvenli hale gelmesini istiyor. Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın. Türkiye'de bir başıboş köpek sorunu var. Meclis tatile girmeden meseleyi çözeceğiz" ifadelerini kullanan Erdoğan protestolara da sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'teki protestolara sert çıktı: Biz bu şımarıklığa boyun eğmeyiz

"3-5 MARJİNAL KARAKTERİN ÇIĞIRTKANLIĞINA EYVALLAH EDEMEYİZ"

Erdoğan, "Birileri muhalefet vekillerin desteğiyle geliyor, daha doğrusu Meclis'e taşınıyor, Meclis koridorlarını işgal ediyor, utanmadan sıkılmadan Meclis çatısı altında milletvekillerine 'katil' diye bağırabiliyor. Milletvekili sadece kendisini seçenlerin değil tüm Türkiye'nin vekilidir. 'Katil' diye bağıran da ona o cesareti veren de tüm millete karşı saygısızlık-edepsizlik yapmıştır. Biz bu şımarıklığa boyun eğecek bir grup değiliz. Biz 3-5 marjinal karakterin çığırtkanlık yaparak Meclis'i çalışamaz hale getirmesine eyvallah edemeyiz. Burası gazi bir Meclis'tir. Kimse gazi Meclis'in şanına ve konumuna gölge düşüremez. Böyle bir edepsizliğin tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirler alınmalıdır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'teki protestolara sert çıktı: Biz bu şımarıklığa boyun eğmeyiz

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Milletvekili Politika 3-sayfa Güncel 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (60)

LOLİPOP:

Bu Dünya bu saltanat sana da kalmayacak.

Yanıtla178640
Birşey demedimki:

Meclis çatısı altında milletvekilleri küfür de ediyor, tekme tokat kavga da ediyor zaten. Neden bu guruba kızdınız ki ?

4748
Akıllı olmalıyız:

Valla şu görüntüler bence de rahatsız edici haklı erdoğan

38
Diyojen Öz:

ZULME SESSİZ KALAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.

Yanıtla68674
SAMET TEMAS:

BEN SESSİZ KALMIYORUM, BİLAKİS SONUNA KADAR KATILIYORUM BU ZULÜM DEDİĞİNZ ŞEYE.

12
Vatandaşın biri:

Protesto yasal bir haktır. Şımarıklık değil! Kanuna aykırı bir durum varsa emniyet güçleri gereğini yapar zaten.

Yanıtla502226
Savas Ozturk:

Amaç tepkiyi azaltmak koltuğu sallantıda tepkiler cogalırsa gideceğinin farkında

367150
Yasin ATEŞ:

protestonun yeri meclis koridoru mu?

93391
HACI MEHMET ÖZLEN:

Yasin ateş. Senin birinden istediğin birşey olunca, mesela alacağın olsa, alacaklının duymayacağım yerdemi istersin. Bir talebin varsa duyuracaksın. Protestonun yeri olmaz. İstediğini almak için alacağın olan kişiyi rahatsız edeceksin ki borcunu versin.

20077
aydg:

Yasin Ateş; meclis sıralarında küfürlü kavga ediyorlar ya hani vekiller halk hakkını arayınca mı suç oldu ki bu yasal hakları insanların.

2216
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title