Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en genç vekil Rümeysa Kadak'a serzenişte bulundu: Gençlere kendimizi anlatamıyoruz

Güncelleme:
Abone Ol

Gruplar halinde partisinin milletvekilleriyle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan hizmetlerin gençlere yeteri kadar anlatılamadığından dert yandı. Bunun için 2018 seçimlerinde Türkiye'nin en genç milletvekili olarak Meclis'e giren Rümeysa Kadak'la konuşan Erdoğan, "Gençlere hizmetlerimizi anlatıyor musun? Anketlerde görüyoruz; onlar bize daha yakın ama biz kendimizi ifade etmekle ilgili bir sorun yaşıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün düzenlenen istişare toplantısında bir grup milletvekili ile görüştü. Bu görüşmede 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapan Erdoğan, yapılan hizmetlerin gençlere yeteri kadar anlatılamadığından dert yandı.

EN GENÇ VEKİLE DERT YANDI: GENÇLERE ULAŞAMIYORUZ

Bu sorunun bir an evvel çözülmesi gerektiğini ifade eden Erdoğan, topu 2018 seçimlerinde Türkiye'nin en genç milletvekili olarak Meclis'e giren Rümeysa Kadak'a attı. Milliyet'te yer alan detaya göre Kadak'a "Gençlere hizmetlerimizi anlatıyor musun?" sorusunu yönelten Erdoğan, "AK Parti'nin gençlere ulaşamadığı gibi şeyler söyleniyor. Bizim gençlerle ilgili hiç oy kaybımız yok. Anketlerde görüyoruz; onlar bize daha yakın ama biz kendimizi ifade etmekle ilgili bir sorun yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en genç vekil Rümeysa Kadak'a serzenişte bulundu: Gençlere kendimizi anlatamıyoruz

"GENÇLİK HAYALİMİZ, DERDİMİZ VAR" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda TBMM Genel Kurulu'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı bütçesi görüşülürken söz alan Rümeysa Kadak, yaptığı konuşmada gençliğe vurgu yaparak şunları söylemişti: "Bizim bir gençlik hayalimiz, derdimiz var. Gençlerin kendi yeteneklerini keşfedebildikleri alanlara kolaylıkla ulaşabildikleri, bu alanlara ulaşımlarını kolaylaştırdığımız ve aynı şekilde doğuda yaşayan arkadaşlarımızın kodlama robotik öğrenmemesinin tek sebebinin canlarının istememesi olduğu, gençlerin hayal kurmaktan çekinmediği ve bu hayalleri gerçeğe dönüştürdüğü, her bir arkadaşımızın spor, kültür, sanat faaliyetlerinden eşit faydalanabildikleri bir ülke hayal ediyoruz. Her genç için çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Genç milletvekili 28 bin TL maaş alırken, üniversite mezunu olup ekmeğini çöpten çıkaran gençler bile var kağıt toplayan..4 işsiz genç 1 ortak sigara alıp bölüşüyor. Kader utansın.

Yanıtla26137
Bulent :

Hanfendi milletvekili mi.Erken kıyak emeklilik desene

Yanıtla10150
Doğrucu Davud:

Genç vekile serzenişte bulunmasına gerek yok. Çünkü o kız türk gençliğini temsil etmiyor ki çok uzak bundan. Yetiştiriliş tarzı anlayışı vs. her şeyi farklı.

Yanıtla41116
MAVİ.blue. YEŞİL.:

bu zamlar bizi yedi bitirdi.emekliler ve asgari ücretliler bitik durumda.asgari ücretde sene sonunu beklemeden tekrar bir artış yapılması lazım. a dan z ye herşeye zam geldi.

Yanıtla12136
zırzop:

Reis çoluk çocukla olacak iş değil, aklı selim ekip lazım sana akp bitti bitecek gidişat iyi değil

Yanıtla13128
Smgoll Sim:

Gençleri bırak ihtiyarlar dahi zamlardan sonra boş muhabbetinizi duymak istemiyor.

Yanıtla15119
Beyaz Eşekli Prens:

Ben de vekil olmak istiyorum

Yanıtla10116
Zasebe Zasebe:

20 yılda belki birçok yatırım yaptınız Türkiye'yi belli başlı ülkeler arasına sokmuş olabiliriz 20 yılda doğalgaz Elektrik tarım ve hayvancılıkla alakalı toprağa süper yatırım yapsaydık şimdi ilk beşte olurduk dışa bağımlı olan bir ülke kesinlikle ilerleyemez

Yanıtla12102
Erkan Can :

özellikle son 5 yıldır sadece yaptık yapıyoruz ve yapacağız diyorlar ama algı yönetiminden başka birşey değil yaptıkları malesef

339
ÖMER ÇELİK:

Hiç bir zaman edemediniz ki zaten

Yanıtla1787
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title