Haberler

Cumhurbaşkanı'na hakaretten tutuklanan Sedef Kabaş'ın sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı'na yönelik hakaret içerikli sözleri nedeniyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'ın sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunuldu. Kabaş'ın hesabından, "Öğrendim ki, yalnız değilim... Biliyorum ki, örgütlü mezalimin en büyük kabusu, iyilerin dayanışması, direnişi ve cesaretidir" denildi.

Gazeteci Sedef Kabaş, bir televizyon kanalının yayınında kullandığı ifadeler nedeniyle Cumhurbaşkanı'na hakaretten tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sözleri ve tutuklanması tartışma yaratan Kabaş'ın sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

"ÖĞRENDİM Kİ, YALNIZ DEĞİLİM"

Kabaş'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Öğrendim ki, Yalnız değilim... Biliyorum ki, Örgütlü mezalimin en büyük kabusu, İyilerin dayanışması, direnişi ve cesaretidir." ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı'na hakaretten tutuklanan Sedef Kabaş'ın sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sosyal Medya Sedef Kabaş Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

Poyraz Karayel:

tabii ynlız değilsin dostların yanında ABD PKK DHKPC

Yanıtla46108
muro:

al benden sana 5 puan. dogru dedin ama chp yi unuttun

39
Ali KARA :

Örgütlü mezalimin ta kendisi, sen ve senin destekçilerindir. provokatör ajan seni..

Yanıtla2679
Fakır:

gezizekalılar yine çıktı piyasaya

Yanıtla2340
HASAN1906:

TUTKLaNMAMADAN ÖNCE HESaBInI BİRİLERİNE VERDİ YADA İZiN VERİLİYOR YAZIŞMALARINA sen iyi isen kötü kim bundan sonr fade özgürlüğü içinde her türlü hakaret yapabiliriz sizlere ama biz müslümanız ancak baddua ederiz rabbimde sizleri konuamaz hale getirir

Yanıtla2034
OKUR:

ekip otosundan indirildiğinde ellerinde kelepçe dahi yokken basın mensuplarını karşısında görünce ellerini arkaya götürüp ters kelepçe takılmış imajı vermeye çalışarak insanlara algı yapıp kin ve nefret aşılamak isteyen bu gazeteci ne kadar dürüst olabilirki

Yanıtla1042
Yusuf Saygın:

Sizden hiç mi iyilik, insani davranış çıkmaz. Türkiye'yi uluslararası camiada kötülemek ve zor durumda bırakmak için her türlü Şeytan'lığı yapıyorsunuz. Sonra da siz mâsum;eleştirenlerde zalim oluyor öyle mi. Yazıklar olsun size.

Yanıtla1435
muro:

bunlar cezaevindemi yoksa internet kafedemi?nasil hemen paylasim yapiyorlar anlamadim.

Yanıtla835
Eğrioturdoğrukonuş:

4. Murat ı istiyorum. Ülkedeki bütün hainleri kellesini götürmüştü

Yanıtla624
Halit Dursun:

kime hakaret ediyorsun ??? yok öyle yagma... en agir cezasi neyse onu versinler...

Yanıtla519
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title