Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti. Saat 17.00'de başlayan görüşme öncesi, iktidar kanadından Akşener'e "Yeni anayasa süreci içerisinde yer alır mısınız?" teklifinin gittiği konuşulurken, Akşener'in de belli başlı şartlar sunduğu ve kabul edilmesi durumunda bu teklife "Evet" yanıtını vereceği iddia edilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un duyurduğu, saat 17.00'de başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener arasındaki görüşme sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

KAYIPTI, CENAZEDE ORTAYA ÇIKTI

İYİ Parti kurultayından sonra pek ortalarda görünmeyen eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, geçtiğimiz günlerde eski Başbakan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in cenazesine katılmış, uzun zaman sonra ilk kez kameralar tarafından görüntülenmişti. Akşener'in yeniden göz önüne çıkmasıyla kulisler de hareketlendi. Genel başkanlık görevini bıraktığı gün İYİ Parti ile tüm ilişkisini kesen Akşener'in yeni dönemde devlet yönetiminde görev alabileceği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

YENİ ANAYASA İÇİN ÇALIŞMAYA "EVET" DİYECEK İDDİASI

İktidar kanadından Akşener'e "Yeni anayasa süreci içerisinde yer alır mısınız?" teklifinin gittiği konuşulurken, Akşener'in de belli başlı şartlar sunduğu ve kabul edilmesi durumunda bu teklife "Evet" yanıtını vereceği iddia edildi. Kulisler bu iddiayı konuşurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'i kabul etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Recep Tayyip Erdoğan Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

Mikail Aras:

buna ihtiyac var birlik olmak gerek

Yanıtla536143
Hakan Acar:

Tabi hep sizin işinize gelecek konularda birlik olalım. Biz ekonomi, adalet, hukuk, özgürlük dediğimizde ise terörist olalım.

125594
VEFA:

SARI ŞEKER PARTİSİ milletimize hayırlı olsun.

35201
Nuri Aga:

Hakan onlar öyle rabbena hepbena...

27129
Hikmet Tan:

Hahaha ulan vefa ????

1597
Turbo Levent:

İnsanoğlunun daşaanı yiyyiñ em i

250
VEFA:

Bence, SARI ŞEKER PARTİSİ ni kuracak. Oradan AKP ile kol kola yola devam.

00
albatros :

zaten görevi umut veren merkez sağ bir parti kurmak sonra da altılı masayı ve partiyi dağıtmaktı. misyonunu tamamladıktan sonra sahibinin yanına dönmüş...

Yanıtla75404
Abdullah KARAMAN:

yeni Cumhurbaşkanı yardımcısı hayırlı olsun.

Yanıtla31125
Habil kökcü:

Siyaseti bırakmak yaramış merale

Yanıtla21110
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title