Haberler

Dava öncesi dikkat çeken görüşme! Ayşe Ateş ve Özgür Özel 2'nci kez bir araya geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Uğradığı bir suikast sonucu katledilen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Genel Merkezi'nde 2'nci kez bir araya geldi. Görüşmenin 1 hafta sonra görülecek olan Sinan Ateş davasından önce olması dikkat çeken bir ayrıntı olarak yer aldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Ayşe Ateş arasındaki bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede ana gündem maddesi ise 1 Temmuz'da ilk duruşması görülecek olan Sinan Ateş davası oldu.

Silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP Genel Merkezi'nde ikinci kez bir araya geldi.

GÖRÜŞME YARIM SAAT SÜRDÜ

Özel ve Ateş'in genel merkezdeki görüşmesi yarım saat sürdü. Ayşe Ateş görüşmenin ardından bir açıklama yapmadan genel merkezin otoparkından ayrıldı.

İLK DURUŞMA 1 TEMMUZ'DA

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında sanıklar 1 Temmuz'da hakim karşısında olacak.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Sinan Ateş Özgür Özel Ayşe Ateş Politika 3-sayfa Hukuk Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

VEFA:

Özgür Özel Ayşe Ateş'i verdiği Hukuk mücadelesinde yalnız bırakmamakla samimiyetini göstermiştir. Ayşe Ateş duruşma günü de desteklenmeli CHP Sinan Ateş davasının tüm duruşmalarını yakından takip etmelidir.

Yanıtla1116
Murat Celik:

he he he yakinda sizden milletvekili olacak

23
Delololiko:

İktidara muhalefetten dolayıdır. Yoksa samimi falan değil. Madem samimi pkk'lılar tarafundan öldürülen Yasin Börü vb. için dosya takibi yapmadı.

32
Perwer:

Millete hakaret Partisi yöneticilerinin bu durumdan çok rahatsız olduklarını adım gibi eminim. Sebebi de herkesin malumu…

Yanıtla78
Didar Myradow:

MHP-nin hakkını CHP savunuyor.AKP-li emeklilerin hakkını CHP savunuyor.Bu olup bitenler erken seçim alametleri galiba.

Yanıtla34
Mert:

Ah be Ayşe abla bununla görüşene kadar Ankara’da bir tane mahalle muhtarıyla görüşsen daha iyi olurdu.özgür bey şuna Yılmaz Özdil ile meşgul.yılmaz özdil i tıpumun önüne attı şimdi linç edilmesini seyretmekle meşgul.buda işte chp nin basın özgürlüğü anlayışı.şuan mualafetim et gazeteciler hasbel kader iktidar olup gücü elime geçirirsem size gösteririm demek istiyor

Yanıtla41
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title