Haberler

Esnaf ziyaretinde "çakal" gerginliği! Vatandaşların tepkisi sonrası Davutoğlu apar topar camiye götürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya'da esnaf ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren bir vatandaşa, partinin İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın 'çakal' ifadesiyle hitap ettiği iddiası gerginliğe neden oldu. Vatandaşlar İl Başkanı'nın üzerine yürürken, Davutoğlu apar topar camiye götürüldü.

Bir dizi programa katılmak üzere Malatya'ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Battalgazi ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.

İL BAŞKANININ "ÇAKAL" DEDİĞİ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Davutoğlu, ziyaret sırasında bir vatandaşın, "AK Parti'den ayrılmayacaktınız" çıkışına Davutoğlu, "Ben ayrılmadım ihraç edildim" diyerek cevap verirken, araya giren Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın vatandaşa hitaben 'çakal' ifadesini kullandığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Esnaf ziyaretinde 'çakal' gerginliği! Vatandaşları tepkisi sonrası Davutoğlu apar topar camiye götürüldü

DAVUTOĞLU APAR TOPAR CAMİYE GÖTÜRÜLDÜ

Birçok vatandaş Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın üzerine yürürken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise apar topar yakındaki bir camiye götürüldü.

Esnaf ziyaretinde 'çakal' gerginliği! Vatandaşları tepkisi sonrası Davutoğlu apar topar camiye götürüldü

"SANA HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ"

Cami etrafında toplanan vatandaşların "Sana hakkımızı helal etmiyoruz" diye tepkisinin devam ettiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geniş güvenlik önlemleri altında ilçeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Gökhan Altaylı:

Bunlar da CHP gibi millete tepeden bakıp, halkı aşağılıyorlar. Bunlardan da bir cacık olmaz.

Yanıtla365349
Şerif Ali:

Birilerinin gözüne girmek için muhalefet partilerine bu saldırganlığınız nedir? Konuşmayı bilmiyorlar show peşindeler. 3-5 torba kömür fazla alma uğrunu alçalmayın. Ben sevmediğim bir parti lideri geldi mi hiç yanına gitmem. Selam verdimi selamını alır teşekkür ederim. Edebim bunu gerektirir.

Yanıtla230451
Mustafa ESMER:

Ne oldu düne kadar Davutoglu akp de iken hepsi bir degilmiydi gözünüze? Muhalefet partileri neler dağıtıyor peki haberin var mi? Az samimi olun samimi!

134
Bencan :

Haklısın birader hiç olmazsa bunlar kışın yakmak için kömür peşinde olanlar degilmi hiç olmazsa aldıkları yada alamadıkları 1 lt süt peşinden koşanlardan degil

132
Sadık:

Adamların yanına gelen Davut

26
Emin Alıç:

Bu Malatyalılar akillanmayacak. Haydi halayaaaa

Yanıtla246329
Haydar:

Malatya şu dolar 9 liradan 18 çıkınca sesi çıkmayan sonra 13 e düşünce halay çekenlerin şehri değilmi.Dolar gene 18 e yaklaştı malatyalılardan ses yok 15 e düşerse gene halay çekecekler herhalde.

Yanıtla66148
Bencan :

Tabi bunlar gelince dolar 10 12 hatta 7 ye 8 düşecek benzin 10 tl ye asgari ücret 10000 tl olacak degilmi peki karşılığı ne olur sence elin gevuru yok öyle aga ya peleş yapmaz

1315
Bulent :

Akp nin başbakanı

Yanıtla12374
a.rahman alptekin:

Parti din olmuş bunlara. Ayrılana dinden çıkmış muamelesi yapıyorlar. Allah akıl fikir versin.

Yanıtla1845
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title