Haberler

Demokrat Partili Enginyurt'tan nükteli paylaşım: Hakkını helal et Nebati

Güncelleme:
Abone Ol

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e tepki göstererek nükteli bir paylaşım yaptı. Enginyurt, eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin bir fotoğrafını paylaşarak, "Gözlerindeki şimşeği anlayamadık. Şimşek ocağımıza incir ağacı dikti. Hakkını helal et Nebati." ifadelerini kullandı.

Son günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e yönelik sert eleştirilerde bulunan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, bu kez de Nureddin Nebati'nin bir fotoğrafını paylaşarak dikkat çeken bir gönderi yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde deniz kenarında çektiği bir videoyla Bakan Şimşek'e seslenen Enginyurt, "Güneş çok güzel, vergi almayı düşünüyor musun?" diye sorup, balık tutanları da işaret ederek "Vergi kaçakçılığı var." demişti.

Demokrat Partili Enginyurt'tan nükteli paylaşım: Hakkını helal et NebatiDemokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt

"HAKKINI HELAL ET NEBATİ"

Bu kez ise eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin fotoğrafını paylaşan Enginyurt, "Gözlerindeki şimşeği anlayamadık. Şimşek ocağımıza incir ağacı dikti. Hakkını helal et Nebati." ifadeleriyle Mehmet Şimşek'e tepki gösterdi.

Demokrat Partili Enginyurt'tan nükteli paylaşım: Hakkını helal et Nebati

"EKONOMİ GÖZLERDEKİ IŞILTIDIR"

Nureddin Nebati, Hazine ve Maliye Bakanı olduğu dönemde katıldığı bir canlı yayında, sunucunun ekonomi ile ilgili sorusuna "Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz? Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır." diyerek yanıt vermişti. Nebati'nin sözleri sosyal medyada gündem olmuştu.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Politika

Cemal Enginyurt Cemal Enginyurt Nureddin Nebati Nureddin Nebati Demokrat Parti Mehmet Şimşek Mehmet Şimşek Mehmet Şimşek Mehmet Şimşek Milletvekili İstanbul Politika Ekonomi Gündem Gündem Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

Sefa Altun:

İNSANLAR HAKEDİLDİGİ ŞEKİLDE YÖNETİLİR....

Yanıtla13359
şahabettin Ayyıldız:

Espri de olsa gerçek sanacak daha kötüsü yoktur. Şimşek sözüm ona onun tahribatını düzeltecek ama milltte bel mel diye bir şey bırakmadı.

Yanıtla10133
Ibrahim Ozturk:

Yıllarca devlet sana baktı sende biraz devlete bak çok mu zorunuza gidiyor şu iki sene öldük bittik doğru ama siz 22 senedir hep ağlıyordunuz zaten devlet sensin benim kardeş

13747
yanık kremi:

devlet neyime bakmış benim?? 10-11 yaşından beri hem çalıştım hem okudum, okulu bitirdim çalışmaya devam ettim her türlü vergim daha maaşım cebime girmeden kesildi.. 1 sene işsiz kaldım ikiz bebeğim oldu devlet bana doğum parası iki çocuk için 700 tl verdi hepsi o kadar.. son 15 yıl içerisinde hastaneye kendim için 1 (bir) kez gittim o da yeni işe girerken özel hastaneden sağlık raporu almak için.. devlet bana bakmadı sana baktı, müItecilere baktı, zengine baktı, yandaşa baktı, çetelere baktı..

24111
Alkurt:

Şehabettin, çok haklısın. Benn seni benzeri yorum yaptım ama sansürleniyorum

938
VEFA:

Ben ezilen, dışlanan halkım arkadaş, devlet falan değilim. Devlet biziz diyenler armudu hamuduyla götürenletdir!..

739
şahabettin Ayyıldız:

İbrahim öztürk devletin bana yıllarca baktığını nerenden çıkarıyorsun 17 sene okul okudum 20 ay askerlik yaptım 35 yıl devlete hizmet ettim borç harç içindeyim çocuklarımın torunlarımın yaşama hakkı yokmu aldığimiz her şeyin yarısı vergi

516
Ne Demeli:

İbrahim bey sizi pek bir iyi niyetli gördüm şaka gibisiniz, o dedikleriniz lafa gelince bir de bizden alınınca öyle amma iş geliri dağıtmaya gelince biz bu devletin hiç bir yerinde olamıyoruz maalesef anlayabiliyorsun değil mi?

00
Umut Bingöl:

Her iki bakanımız da hep ışıltılı, maşallah... Neşeliler süphanallah.. Nitelikliler elhamdülillah, Bir düşünün koca ülkemde onlardan daha iyi kime emanet edilir ki ekonomimiz. Rasyonel olalım lütfen...

Yanıtla2253
Süleyman İlteriş:

Chp li ekomistede teklif gitti ama elini taşın altına koymadı.... İşi üstlenmeyi kabul edenlerde bunlar...... Kendini geliştir çık televizyona ben adayım de seni destekliyelim

2612
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title