Haberler

Deva Partisi İstanbul Milletvekili Esen'den Bakan Göktaş'a teşekkür

Güncelleme:
Abone Ol

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Elif Esen, Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur'un konuğu oldu. Esen, cezaevlerinde anneleriyle beraber olan 0-6 yaş çocuklar üzerine bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışmayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş'a sunduklarını belirtti. Esen, Bakan Göktaş'ın önerdikleri sosyal hizmet modelini olumlu bulduğunu ve uygulamaya geçireceklerini belirterek kendisine teşekkür etti.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Elif Esen, Haberler.com stüdyosunda yaptığı açıklamada bir muhalefet milletvekili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş'a teşekkürlerini iletti. Götürdüğü önerinin Göktaş tarafından kabul edildiğini ve uygulamaya geçireceklerinin haberini alan Esen, "Görmek istediğimiz davranış bu" ifadelerini kullandı.

"TESPİT VE ÖNERİLERİMİZİ BAKANLIĞA SUNDUK"

İstanbul ve Ankara'da cezaevlerini ziyaret ettiğini ifade eden Esen, "Anneleriyle beraber olan 0-6 yaş çocukları ekibimle özellikle çalıştık. Tespit ve çözüm önerilerimizi yazdık. Bu raporları Adalet Bakanı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanına sunduk. Çünkü ikisinin de yapması gerekenler var" dedi.

"MUHALEFETTEN GELEN ÖNERİYİ KABUL ETTİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Esen, sözlerinin devamında "Mahinur hanım, bizim onlara önerdiğimiz sosyal hizmet modelini olumlu buldu, geçtiğimiz günlerde onu uygulamaya geçireceklerinin haberini verdi. Ben çok teşekkür ediyorum, muhalefetten gelen öneriyi kabul etti. Görmek istediğimiz davranış bu. Biz de şimdi onu izlemeye devam edeceğiz" sözleriyle iktidar ve muhalefet partisi temsilcileri arasında yaşanan bu olumlu gelişmeyi paylaştı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Milletvekili Deva Partisi Bedia Teymur Elif Esen İstanbul Politika Eğitim Kadın Yaşam Kadın Eğitim Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Mevlüt:

Hamile olanların ve bir buçuk yaşından küçük çocuğu olanların cezaları erteleniyor. Bu durum kesinlikle yanlış çünkü özellikle evde hırsızlık yapan bayanlar bu yasal boşluğu kullanıyor ve cezaevine girmemek için 30 yaşında olup 10 tane çocuğu olan bayan var. Bu çocuklar da başıboş ortada. Çocuktan dolayı ceza erteleme en fazla 2 sefer olmalı. 150-200 tane kaydı olup 50 yıl hapsi olup dışarıda gezen bayanlar var

Yanıtla047
Ömer Yüksek:

Sayın aile bakanı Mahinur Göktaş hanım. Belçika doğumlu , Avrupa kültürü ile yetişmis Belçika parlamentosunda milletvekilliği yapmıştır. Bu nedenle ülkesi için doğru olanı iktidar - muhalefet ayrımı yapmadan kabul eder. Ama bizdeki diğerleri karşı taraf beyaza beyaz bile dese bunlar herkesin gözünün içine baka baka siyah demeye utanmaz.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title