Haberler

DEVA Partisi'nin Meclis'te grup kuracağı iddiası! DP'den 3, CHP'den ise 2 milletvekili almak için görüşmelere başladılar

Güncelleme:
Abone Ol

Milletvekili seçimleri sonrası Saadet ve Gelecek Partisi'nin Meclis'te grup kurmasının ardından, seçime CHP listelerinden giren DEVA Partisi de aynı amaçla kolları sıvadı. Kulislere düşen iddialara göre 15 vekili olan DEVA Partisi, Meclis'te grup kurmak için yeterli sayı olan 20'ye ulaşabilmek için Demokrat Parti'den 3, CHP'den ise 2 vekil almak için görüşmelere başladı.

Saadet ve Gelecek partisinin Meclis'te grup kurmasının ardından, DEVA Partisi'nde grup kurmak için kollarını sıvadığını iddia edildi. Kulislere düşen bilgilere göre DEVA Partisi, yeterli sayıya ulaşmak için Demokrat Parti'den 3, CHP'den ise 2 vekil almak için görüşmelere başladı.

SAADET PARTİSİ VE GELECEK PARTİSİ GRUP KURDU

14 Mayıs'ta gerçekleşen milletvekili seçimlerine CHP listelerinden giren Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi Demokrat Partisi toplamda Meclis'e 39 vekil soktu. Bu partilerden Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, Saadet Partisi çatısı altında birleşerek grup kurdular.

DEVA PARTİSİ DE GRUP KURMAK İSTİYOR

CHP listelerinden 15 milletvekili çıkaran DEVA Partisi'nin de grup kurma hazırlığında olduğu iddia edildi. Kulislerden gelen bilgilere göre DEVA Partisi Meclis'te grup kurmak için yeterli sayı olan 20'ye ulaşabilmek için çalışmalara başladı.

DP'DEN 3, CHP'DEN 2 VEKİL ALMAK İSTİYORLAR

Parlamentoda 15 milletvekili bulunan DEVA Partisi'nin TBMM çatısı altında grup kurabilmesi için 5 milletvekiline daha ihtiyacı bulunuyor. Kulislere düşen bilgilere göre DEVA Partisi, Demokrat Parti'den 3, CHP'den ise 2 milletvekili almak için görüşmelere başladı.

BABACAN: HELALİNDEN KAZANMIŞ 15 VEKİLİMİZ VAR

CHP listelerinden 15 milletvekili çıkarmasının ardından DEVA lideri Ali Babacan, "Kimseye borcumuz yok, seçimi helalinden kazanmış 15 vekilimiz var" çıkışında bulunmuştu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın bu sözlerinin ardından parti sözcüsü İdris Şahin ise "CHP ile iş birliğinde DEVA Partisi olarak biz de karşılığını alamadık" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili Seçimleri Gelecek Partisi Demokrat Parti Demokrat Parti Deva Partisi Milletvekili Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

DODOK DODOK:

Siyasette Transfer sezonu açıldı demek ki...

Yanıtla02
hele deli:

Helalinden 2 vekil daha verirler ne olacak

Yanıtla01
Canultuk Gorgun:

Bu yenilen güruhlar o kadar yalan ve iftiralardan sonra ne yüzle toplum icine giriyorlar

Yanıtla00
tamer topaloglu:

Valla oy oraniniz yerlerde kimse çalışmamış herkes milletin vekilini istiyor. CHP bu iyiliği neden yaptı. Sonraki seçimlerde akp yi yıkmak için mi

Yanıtla00
Vatandaş:

Verin. Kursunlar guruplarını.

Yanıtla00
Demir Acer :

iki cok az en az 22 istesinler cunku hak ettiler

Yanıtla00
Sinan Atakan:

Sorun değil 2 de olur 22 de.

Yanıtla00
Onur Yener:

Bonservisiyle birlikte al ileride lazım olur...

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title