Haberler

Dışişleri Bakanı Fidan, New York'ta Etiyopya ve Somali Bakanlarıyla Bir Araya Geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Etiyopya ve Somali Dışişleri Bakanlarıyla New York'taki Türkevi'nde bir araya gelerek iki ülke arasındaki gerilimle ilgili çözüm arayışlarını değerlendirdi.

Dışişleri Bakanı Fidan, Etiyopya Dışişleri Bakanı Taye Atske Selassie ile Somali Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Ahmed Muallim Fiqi'yi New York'ta Türkevi'nde ağırladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'de diplomasi trafiğini sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Fidan, New York şehrindeki Türkevi'nde Etiyopya Dışişleri Bakanı Taye Atske Selassie ve Somali Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Ahmed Muallim Fiqi ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanlığının sosyal medya hesabından görüşmeye istinaden, "İki ülke arasındaki gerilime Ankara Süreci temelinde dengeli, uygulanabilir ve karşılıklı fayda sağlayacak çözüm arayışımız devam ediyor" paylaşımında bulunuldu. - NEW YORK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Uluslararası İlişkiler Dış Politika Hakan Fidan Diplomasi Politika Etiyopya Türkevi Somali Dünya Diplomasi Dış Politika Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title