Haberler

6'lı masadaki isimlerden biri rengini belli etti! İşte DP lideri Gültekin Uysal'ın gönlündeki cumhurbaşkanı adayı

Güncelleme:
Abone Ol

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için adeta yeşil ışık yaktı. 6'lı masanın aday konusunda temel kuralları koyduğunu söyleyen Uysal, "Ben Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım. Bu masanın oluşumunda önemli katkılar sağlayan Kılıçdaroğlu, doğal olarak da isterse hakkıdır. Bu manada bizler de gerekli desteği veririz" dedi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yerel yayın bir radyoda Gazeteci Yazar İsmail Akar'ın konuğu oldu. Uysal, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAY OLMASINA NASIL BAKIYORSUNUZ?"

Uysal, "Siz kendiniz adaylık düşünüyor musunuz? Meral Akşener söylemlerinde 'ben başbakan olacağım' diyor, Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumuna nasıl bakıyorsunuz?" sorusunu cevapladı.

6'lı masadaki isimlerden biri rengini belli etti! İşte DP lideri Gültekin Uysal'ın gönlündeki cumhurbaşkanı adayı

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA SICAK BAKARIM"

Kendileri için önceliğin cumhurbaşkanlığı olduğunu belirten Uysal, "Tabii ki TBMM'de de Millet İttifakı olarak parlamenter sisteme geçmek adına güçlü çıkmak zorundayız. Cumhurbaşkanı adayı konusunda temel kuralları koyduk 6'lı masa olarak. Ben Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakarım. Bu masanın oluşumunda önemli katkılar sağlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu doğal olarak da isterse hakkıdır. Bu manada bizlerde gerekli desteği veririz." dedi.

6'lı masadaki isimlerden biri rengini belli etti! İşte DP lideri Gültekin Uysal'ın gönlündeki cumhurbaşkanı adayı

"MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI ÖNCELİĞİMDİR"

Kendi adına bireysel bir hesap içinde hiç olmadığını belirten Uysal, "20 yılı aşkın siyasi hayatımda ilkeli duruşa devam ediyorum. Bu yüzden Afyonkarahisarlı olarak ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim Afyonkarahisar'dan milletvekili adaylığı önceliğimdir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Demokrat Parti Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

by nokta :

yılan hikayesine döndü bu iş şimdiden karar veremeyenler seçildikten sonra memura emekliye zam yapalımmı diye düşünmeye başlasalar heralde diğer seçime kadar anca karar verirler

Yanıtla56135
Burak Ergül:

Bu yüzde 1lik partiler neden bu kadar çok konuşuyor ?

Yanıtla16135
Sadık:

Pschinyan gelse aynı

Yanıtla2670
Haluk Gurbuz:

Kamera şakasımi bu ya yoksa tiyatromu

Yanıtla1049
Muammer Mizrak:

Aday çıkarmadılar karar verip bir vücutta 6 kafa olmaz Allah korusun bunlar devleti altı gen yapar benim sözüm senin derken olan turkiyeme olur Allah korusun

Yanıtla1111
Kenan Tetik:

Komedi dans 6 lısı

Yanıtla65
Levent DEĞİRMENCİ :

dp kım gultekın uysal kım halk nazarında potansıye ne kı cıkmıs konusuyor 000000 bılmem kac ta kac

Yanıtla53
Muammer Mizrak:

Tiyatro oyun içinde oyun konusu

Yanıtla42
Halis Bahar:

Kaybetmek mi istiyorsunuz yapın KK yi aday! Kazanmak mı istiyorsunuz milletin CB adayı belli Başkan Mansur Yavaş

Yanıtla41
özen66:

kemal kılıcdaroglunu yedırmeyız

Yanıtla12
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title