Haberler

Emekli vatandaşın sitemini dinleyen AK Partili Külünk, partisine özeleştiride bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti'de 3 dönem İstanbul milletvekilliği yapan ve yönetim kurulu üyesi olarak da görev alan Metin Külünk, bir sokak röportajı sırasında yanına gelen emekli bir vatandaşın sitemini dinledikten sonra partisine yönelik özeleştiride bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tercih edilmeyen Metin Külünk, pazarda denk geldiği sokak röportajında bir vatandaşın hayat pahalılığıyla ilgili isyanını duyunca partisine yönelik özeleştiride bulundu.

"İKTİDARDAN DÜŞENE KADAR OY VERMEYECEĞİM"

İstanbul'un Fatih ilçesinde Çarşamba Pazarı ziyaret eden Külünk, 'Ben Soruyorum TV' adlı YouTube kanalına demeç verdiği sırada emekli bir vatandaş "Soygun yapılıyor. Hep Ak Parti'ye oy veriyordum, bu kez vermedim, iktidardan düşene kadar da vermeyeceğim" şeklindeki tepkisiyle karşılaştı.

"BU VATANDAŞ SONUNA KADAR HAKLIDIR"

Emekli vatandaşın sözünü bitirmesi sonrası devreye giren Külünk, partisine yönelik bir özeleştiride bulunarak "Kusura bakma AK Parti döneminde servetlerine servet katmışların çocukları boğazda bir kafede oturdukları zaman 10 bin lira kahve parası verip kalkıyor ya da bir aile restoranda bir yemeğe 15 bin lira veriyorsa ve bunlar dünün yoksulları bugünün şımarıklıklarıysa, bu hareketi omuzlarında taşıyanlar eğer pazarda alışveriş yapmak için akşam fiyatların düşeceği saati bekliyorsa, 20 yıldır bizi omuzlarında taşıyorsa, biz de bunu görüp bu insanların derdine çare olmak için adım atmıyorsak, bu vatandaş sonuna kadar haklıdır" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Metin Külünk Metin Külünk AK Parti AK Parti Politika İstanbul Güncel Yaşam Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Deniz Tutar:

her seferinde memura kallavi zam yapılıyorda, neden emekliye gelince ülke batıyor görüntüsü çiziliyor.. emekliye batan ülke; memura şaha kalkan ülke profili...

Yanıtla54247
Vakkas Şahan:

A haber öyle söylemiyor ama ortalık güllük gülüstanlık

Yanıtla14251
saygı:

şimdi kovarlar :))))

Yanıtla10120
SUNSET null:

halk zaten hep haklıydı. asıl sorun; ısrarcı koltuk işgalinde!

797
sade vatandaş:

gerçek haber halkın sesi sokak röpörtajlarında duyuluyor genelde youtube yayın yapıyorlar

Yanıtla5115
Kenn:

Helal olsun doğruları büyük bir cesaretle dinlediniz ve söylediniz

Yanıtla387
vatandaş:

millet vekillerini halkın içine girip gerçek vicdanları ne diyorsa bunu dile getirsin. gerekirse siyaseti bırakma uğruna istifa etsinler de görelim.

Yanıtla476
Muro:

Seni hiç sevmem, fakat doğru söyleyenin başımın üstünde yeri var.

Yanıtla365
Onemli Degil:

Temel Fikralarina ve Cizgi Filmlere Senaryo Acisindan Bolca Malzeme Bulunduran Hindistan Gorunumlu Guzel Ulkem..

Yanıtla525
Goethegitme:

Para verseler nolcak ruhun fakir

98
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title