Haberler

BM 79. Genel Kurulu'na katılacak First Lady'nin şıklığı çok konuşuldu

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emine Erdoğan'la birlikte Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'nda yoğun temaslar gerçekleştirecek. Emine Erdoğan katılımcı ülke liderlerinin eşleriyle bir araya gelerek ikili görüşmeler yapacak. Zarif giyim tarzı dikkatlerden kaçmayan First Lady'nin şıklığı büyük beğeni topladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'na katılacak. Emine Erdoğan, ABD'de 21-25 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Genel Kurulu görüşmelerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik edecek. ABD'de yoğun temaslar gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı ve First Lady, uçağa binmeden önce gazetecilerle görüştü. Bu sırada Emine Erdoğan'ın şık ve zarif giyimi dikkatlerden kaçmadı.

EMİNE ERDOĞAN'I YOĞUN BİR ABD GEZİSİ BEKLİYOR

ABD ziyaretinde, BM Genel Kurulu'na katılan liderlerin eşleriyle bir araya gelecek Emine Erdoğan, bir dizi programa ev sahipliği yapacak, ikili görüşmeler ve kabullerde bulunacak. Emine Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde Olgunlaşma Enstitüleri tarafından düzenlenecek "Gelin Hazineleri: Osmanlı ve Anadolu Çeyizlerinde Bir Yolculuk" programına ev sahipliği yapacak. Emine Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde Olgunlaşma Enstitüleri tarafından düzenlenecek "Gelin Hazineleri: Osmanlı ve Anadolu Çeyizlerinde Bir Yolculuk" programına ev sahipliği yapacak. Erdoğan, Türkevi'nde düzenlenecek "Afrika'nın Lezzetleri: Bir Kültür, Mutfak ve Dostluk Şölen" programında lider eşleri ile bir araya gelecek. Emine Erdoğan, UNICEF Genel Merkezi'nde düzenlenecek "Bir Deniz Yıldızı Hikayesi: Gönül Elçilerine Küresel Davet" programına katılacak. Emine Erdoğan'ın, bu yıl BM Zirvesi kapsamındaki programlarında BM Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı olarak BM Genel Sekreteri Guterres ile görüşeceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Emine Erdoğan Politika Magazin Yaşam Kadın Dünya Kadın Magazin Yaşam Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Demir S.:

Mılletin sırtından beleşe geçinenler çok mutlu.

Yanıtla939
Siyah&Beyaz null:

yorum yazacak cesareti bulamayan tek benmiyim?

Yanıtla342
Melisa Çiçek:

İtibardan tasarruf olmaz

Yanıtla632
Melisa Çiçek:

Sonuçta bir dünya liderinin TC Cumhurbaşkanının eşi.tabiki de şık giyinmeli ve giyinmesi de gayet normal bizleri temsil ediyorlar yurtdışında ne yani Çiçekli Fistan mi giyecekti bir Cumhurbaskaninin eşi kiskananlar çatlasın

Yanıtla207
sade vatandaş:

efendim Allah nazardan saklasın çok şık ve çok zarif olmuşlar hele o çanta sade ve mütevazi görünümüyle ortama ayrı bir renk katmış

Yanıtla516
HACER İlhan:

Çok güzel ve şık olmuş. Kıskananlar çatlasın....

Yanıtla94
Adem Uzunoglu:

Hz Ömer hayatı anlat kanun gibi yaşa oh ne güzel dünya uyumaya devam

Yanıtla04
Mücahit Kılıç:

Emin olun dunyada kimse umursamiyor eski Türkiye malesef yok Esad bile görusmek istemiyor :D sadece bizim 65 yaş 10 bin tl li emekliler hayalerle dizilerle super guc zannediyor.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title