Haberler

Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Bahçeli'den "Allah bana yeter" paylaşımı

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel'i ziyaretinden kısa bir süre önce manidar paylaşım geldi. Bahçeli, sosyal medya hesabından, parmağında turkuaz taşlı ve üzerinde "Allah bana yeter" yazılı yüzüğünün fotoğrafını paylaştı.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından, üzerinde "Allah bana yeter" yazılı yüzüğü parmağındayken çekilen fotoğrafı paylaştı.

Bahçeli, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) grup toplantısında kürsüde konuşurken çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı.

ERDOĞAN'IN CHP ZİYARETİ ÖNCESİ MANİDAR PAYLAŞIM

MHP lideri Bahçeli'nin parmağında turkuaz taşlı bir yüzüğün olduğu ve yüzükte "Allah bana yeter" yazılı ifadenin yer aldığı görüldü. Bahçeli, yüzük paylaşımını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyaretten yaklaşık 3 saat önce yaptı.

Öte yandan "Allah bana yeter" ifadesi ise Kur'an-ı Kerim'de Tevbe Suresi'nin 129'uncu ayetinde geçiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli Sosyal Medya Özgür Özel Özgür Özel Politika Güncel Medya MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

şahabettin Ayyıldız:

Allah a inanan herkese Allah yeter çünkü o herkesin Allahı dır

Yanıtla20254
Özcan Özcan:

hmmmmmmm ok

10133
Vatandaşın biri:

İşlerinize Allah’ı karıştırmayın kimse yemiyor artık.

Yanıtla37235
faruk merttürk:

Maske yapıyorlar.

752
CENGİZ HAN:

ALLAH 'BİR'dir ve 'TEK'tir. ALLAH 'EN BÜYÜK'tür. ALLAH, 'HERŞEYi BİLEN'dir. ALLAH 'HERŞEYin SAHİBİ'dir. Bu yorumu okuyup beğenen tüm arkadaşları saygı ile selamlıyorum ve yayımlayan 'HABERLER COM'a da teşekkür ediyorum.

Yanıtla13188
Mehmet Güzel:

Allah razı olsun

644
Ahmet YILMAZ:

ALLAH özelede yeter sanada yeter erdoğanada yeter tüm noksan sıfatlardan münezzehtir. güzelim Türkiye cumhuriyetimizin birlik beraberlik ve pozitif tabloya ihtiyacı var..

Yanıtla9134
VEFA:

Hangi dine inanırsa inansın. Bize sözde değil, özde inanç sahipleri lazım.!..İşte asıl mesele ve sorun bu...

Yanıtla7102
Baba Yabgu:

Alınmış mı desem kıskanmış mı desem çocuk gibi dedem

Yanıtla1472
Habil kökcü:

Bence yumuşak bir geçiş için anlaştılar Erdoğan dokunulmaz cumhurbaşkanı, Özel başbakan olarak eski sisteme dönülecek anayasa değişikliği ile. o yüzden Özgür yakında iktidar olacağız dedi. Zorumuza gitse de en gerçekçi senaryo bu çünkü adamın hala yüzde otuz desteği var. Bahçeli ise istemiyor bunu ayak diretiyor

Yanıtla2548
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title