Haberler

Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası Cübbeli'den çok konuşulacak "Bakanlık" iddiası

Güncelleme:
Abone Ol

Kamuyounda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi sonrası çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. CHP lideri Özel'in siyaset tarzını olumlu bulan Cübbeli, "CHP'ye bakanlık da verilebilir, konuşuluyor" dedi.

Yerel seçimlerin ardından "Siyasette yumuşama" rüzgarları eserken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel 2'nci kez buluştu. Bu görüşmenin yankıları devam ederken kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

"CHP'YE BAKANLIK VERİLEBİLİR"

Siyasette kavgaların azalmasını olumlu bulduğunu belirten Cübbeli, "Özel'in yaptığı siyaset olumlu. CHP'ye bakanlık da verilebilir, konuşuluyor" ifadelerini kullandı.

"İMAMOĞLU'NUN ÖNÜ KAPANIR"

Açıklamasının devamında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındada değerlendirmelerde bulunan Cübbeli, "Bir mesele daha var. İmamoğlu'nun önünü kapatır. Devlet birimleri İmamoğlu'nun gelmemesini önemsiyor. Özgür Özel'in güçlenmesi, bu seçimlerde belediyelerin CHP lehine sonuçlanması Özel'in de yeri sağlamlaştı, Erdoğan ile görüşmesi vs. derken İmamoğlu'nun da etkisi söner. Hani kulelerde paralar sayılmıştı. Dosyanın akıbeti ne olacak? Soruşturma başlatılmıştı. Devletin İmamoğlu özelinde tedirgin olduğu konular var" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Özgür Özel Politika Siyaset Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

golebicemarti golebicemarti:

Sayın Cübbeli'de kendini gündem de tutmak için her şeye maydanoz olmasa olmaz. Sayın Cübbeli söyleyeceğin bir şey varsa 'Camii minarelerinden elektrik sayacı okuyucularına kapıyı açman diye eleman yetiştiren sisteme söyle. Söyle de elektrik sayacı okuyucularına kapıyı açın diyecek İmam-Müezzin yetiştirsinler. Saygılarımla.

Yanıtla30131
Alparslan Aydoğan:

önce kimsin adını yaz korkma yemezler

112
faruk merttürk:

Cübbeliye yakışan budur.

Yanıtla5749
Ben bilmemm:

Bence Cübbeli Diyanet işleri başkanı olsun. Daha mütevazi yaşıyor en azından...

3235
ismail Yasin:

yürü git.

63
şahabettin Ayyıldız:

Türkiye nin geldiği duruma bakın bu adamın dünya kadar müridi var

Yanıtla2273
VATANDAŞ:

Eee yani ne alaka

1722
şahabettin Ayyıldız:

Ben diyorum ki dinle vicdanla mantıkla hic bir alakan yok ve dünya kadar müridin var

1127
Hikmet Demirci:

Devlet kurumlarını siyasetçilerin paylaşması kadar saçma bir şey yok. Liyakat esas alınmalıdır. Şu bakanlık ak Parti'nin bu bakanlık CHP'nin anlayışı yok edilmediği müddetçe bir arpa boyu yol alamayız.

Yanıtla175
Luckyboom:

Siyasete fazla meraklı hocalardan korkacaksın. Bunun nesinden korkacaksın denmemeli, devlet yakından yapılanmalarını takip etmeli.

Yanıtla644
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title