Haberler

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'la yemek yedi: İmamoğlu ile görüşme yok, hepsi asparagas

Güncelleme:
Abone Ol

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile akşam yemeği yedi. Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yemek organizasyonu olup olmadığına ilişkin ise "Onu bilmiyorum, eğer talep olursa görüşürüz. Partili arkadaşlarımız oturup konuşacağız." ifadelerini kullandı. İmamoğlu'nun, kendisiyle görüşmek için randevu aldığı yönündeki iddialara da cevap veren Kılıçdaroğlu, "Onların hepsi asparagas. Böyle bir şey yok." dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, ABB'nin Sıhhiye'deki tesisinde bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu'ndan bir saat önce tesise gelen Yavaş, Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı. Görüşme öncesi açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Sayın Başkan 'bir yemek yiyelim' dedi. Yeni tanıştığımız birisi de değil. Uzun yıllardır ABB başkanlığı yapıyor. Elbette oturacağız, yemek yiyeceğiz, konuşacağız. Türkiye'nin dünya kadar sorunları var. Bölgenin dünya kadar sorunları var. Oturup konuşacağız." dedi.

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'la yemek yedi: İmamoğlu ile görüşme yok, hepsi asparagasEski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş

İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

Basın mensubunun "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek misiniz?" sorusuna da "Onu bilmiyorum arkadaşlar. Talep olursa elbette görüşürüz yani. Bizim partili arkadaşlarımız. Yabancı birisi değil, başka birisi değil. Oturacağız, konuşacağız." yanıtını verdi.

"ONLARIN HEPSİ ASPARAGAS"

Kılıçdaroğlu, "İmamoğlu randevu aldığını söyledi, yarın görüşmeniz bekleniyor." sözlerine de "Onların hepsi asparagas. Böyle bir şey yok. Böyle bir olay olduğunda Sayın Başkan arar geleceği günü belirtir. Ona göre önceden konuşuruz. Benim programımın, onun programının uygun olması lazım. O çerçevede oturup konuşuruz. Yemeğimizi de yeriz. Bayramlaştık." diye yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'la yemek yedi: İmamoğlu ile görüşme yok, hepsi asparagas

"ÖZEL BİR GÜNDEMİMİZ YOK"

Kılıçdaroğlu ile uzun zamandır görüşmediklerini belirten Yavaş ise şöyle konuştu: "Özel bir gündemimiz yok sadece sayın genel başkanımızla uzun süredir görüşmemiştik. Ben bayramda kendisini aradım. Görüşemediğimizi söyledim. Burada daha önce yemek de yemiştik. Aynı yerde bir yemek ikram edeyim dedim hepsi bu."

ÖZGÜR ÖZEL'DEN İLK YORUM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise, eski Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın yemekte bir araya gelmesine ilişkin "CHP'de kim kimle iletişim kuruyorsa, hele hele oturup yemek yiyerek sohbet ediyorsa bu partinin yararına bir iştir." dedi.

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'la yemek yedi: İmamoğlu ile görüşme yok, hepsi asparagas

Yavaş'ın akşam yemeğiyle ilgili bilgi verdiğini, kendisinin de memnuniyetini ilettiğini bildiren Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ekrem Bey'in de açıklamasını takip ettim, geçtiğimiz günlerde. Önümüzdeki günlerde, haftalarda olacak bir yemek. Bu çok iyidir. Yemekler yenmiyorsa, önceki genel başkanla birlikte büyükşehir belediye başkanlığı yapmış ya da görev yapmış arkadaşlar yemek yemiyorlarsa, sohbet etmiyorlarsa, bunun haber değeri vardır. Yemeğin haber değerinin olması, demek ki bu konularda bizim de biraz normalleşmeye ihtiyacımızın olduğunu gösteriyor. Bunları normalleşmeye dair, parti içi normal bir şeye dair kıymetli, önemli ve desteklediğim adımlar olarak nitelendiriyorum."

Kaynak: ANKA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Mansur Yavaş Politika Güncel Ankara Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Emre Ürker:

Boynuz kulağı geçermiş Kemal dayı

Yanıtla843
Genco:

Babalar, oğullarının aynasıdır derler. Baba sanatını da genelde oğullar devam ettirirler..

1510
Yasef Behar:

Nasıl başkan koltuğuna otura bilirim

Yanıtla515
necmettin durmaz:

ikisi de habere değer mi

Yanıtla311
Kagan Toprak:

Torunlarla ugras bag bahce ile ugras ..yeter ya

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title