Haberler

Fatih Erbakan, aniden yola fırlayan sokak köpeği nedeniyle büyük tehlike atlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın makam aracı, otoyolda giderken önlerine aniden çıkan bir sokak köpeği nedeniyle büyük bir kaza atlattı. Sürücü, son anda direksiyonu kırarak kazayı önlerken; yaşanan olay sokak köpeklerinin kontrolsüz şekilde dolaşmasının tehlikelerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Son günlerin tartışılan konusu sokak köpeklerini bir kez daha gündeme taşıyacak bir olay yaşandı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ın makam aracı otoyolda giderken önlerine aniden bir köpek çıktı.

SON ANDA DİREKSİYONU KIRDI

Konvoy halinde giden Erbakan ve korumalarının konvoyu büyük bir kaza atlattı. İddiaya göre Erbakan'ın da içinde bulunduğu makam aracının önüne aniden bir sokak köpeği çıktı. O sırada 150km hızla giden araç küçük bir manevrayla kurtuldu. Görüntüleri yayınlanan anlarda sağ şeritte başka bir aracın olmaması da olası bir kazanın önüne geçiyor.

"UYUTULMALARINA KARŞIYIZ" DEMİŞTİ

Başıboş sokak köpekleri ile ilgili düzenlemeye karşı çıkan Erbakan, "Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına kesinlikle karşıyız. Bu inancımıza da uygun olmayan bir davranıştır. İnsani bir davranış da değildir. Bazı batı ülkelerinde bu yapılıyor olsa bile onları taklit etmemiz doğru bir davranış değildir" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Fatih Erbakan Sokak Köpeği Refah Hayvan Hakları Güvenlik 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

SUNSET null:

biz uyutmasak onlar bizi yoğun bakımda uyutacak galiba. tercih zamanı.

Yanıtla3108
HALİS ER:

sen onları uyutmazsan onlar seni uyutacak

Yanıtla483
mehmet:

illa bunların başına bir şey gelecek öylemi tedbir alacaksınız. biz seçmen insanların hiçmi değeri yok. siyasiler kim arkadaş çalışan emekcinin değerli olması lazım üreten biziz yiyen onlar. ama biz değersiz nasıl iş?

Yanıtla455
Murat Celik:

köpekleri uyutmayalım diyordu ama o köpekler seni uyutacak Erbakan

Yanıtla650
müfeyir Kaplan:

uyutmak şart bizim çucuğumuza saldirsa biz ne yapacak

Yanıtla334
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Bekara karı boşamak kolay bir ufak takla atsaydı fikride o taklayı atardı.

Yanıtla330
Uzman:

Uyku vakti erbakan :)

Yanıtla27
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title