Haberler

FETÖ'cü hesapların "Gazi Başkomutan" yalanı ellerinde patladı

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasının bulunduğu resmi evrakta "Gazi Başkomutan" ifadesinin yer aldığı iddia edildi. Söz konusu görselin gerçek olmadığını belirten Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin açıklamasında "Geçtiğimiz yıllarda da dolaşıma sokulduğu tespit edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi terör örgütü FETÖ'nün propaganda hesaplarından "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasının bulunduğu resmi evrak" iddiasıyla paylaşılan görselin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

FETÖ'cü hesapların 'Gazi Başkomutan' yalanı da elinde patladı

GEÇTĞİMİZ YILLARDA DA DOLAŞIMA SOKULMUŞ

DMM'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Terör örgütü FETÖ'nün propaganda hesaplarından paylaşılan bazı görsellerin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasının bulunduğu resmi evraka ait olduğu iddiası doğru değildir. Söz konusu görselin FETÖ terör örgütünün propaganda hesapları aracılığıyla sosyal medyaya servis edildiği ve geçtiğimiz yıllarda da dolaşıma sokulduğu tespit edilmiştir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

FETÖ'cü hesapların 'Gazi Başkomutan' yalanı ellerinde patladı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Recep Tayyip Erdoğan Teknoloji Politika Güvenlik Güncel Hukuk Güvenlik Hukuk Teknoloji Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Sefa:

RTE diye yazılır ADAM diye okunur. Tarih yazdı tarih sysz lara inat

Yanıtla329288
CAN Işık:

O senin adamın olsun

5676
girilmez:

Can : adam olun sizinde adamınız olsun

4653
Firat Tas:

Yalan degil attan dustugu icin Gazi sayilmasi lazim

Yanıtla151225
Sefa:

topac fırat pc fırat ben slkeym sen turat

5321
Özcan Özcan:

BENCE DE ATA GAZİ ÜNVANI VERİLMELİ.

1452
VEFA:

15 Temmuz Gazisi değil mi? Boşuna mı bayram yaptık!...

Yanıtla7788
Sefa:

bayram harçlığını annnnana bırakıyom vefa.bban sayılırım

198
ömer:

ben ırkımı tarifsiz sevdim. beklentisiz sevdim bu ırkın doğumun dan bu güne bütün Türk devletlerini sevdim Osmanlı Selçuklu Türkiye diye ayırt etmedim atalarımı daima sevdim. ne Kürt dedim ne alevi dedim. kürdü de bu vatan için şehit verdim. bu yüzden NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Demem O ki Gazi olan Mustafa Kemal Atatürk

Yanıtla2996
Özgür Sevindik:

Merak ettim nerede gazi olmus hangi savasta yunanla denize girip yüzerkenmi ingilizlerle kolkola gezerkenmi

127
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title