Haberler

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Gazze'ye geçiş için İsrail'den izin istedi

Güncelleme:
Abone Ol

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın yakın zamanda İsrail işgali altındaki Gazze Şeridi'ni ziyaret etmesi beklenirken, Filistin yönetimi İsrail'den Abbas'ın Gazze'ye geçişi için izin istedi.

Filistin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Gazze Şeridi'ne Mısır yerine İsrail üzerinden geçişi için izin talebinde bulundu.

İsrail basınında yer alan haberlerde, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Genel Sekreteri Hüseyin el Şeyh'in dün İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Tzachi Hanegbi'ye bir mektup gönderdiği ve Abbas'ın Gazze Şeridi'ne Mısır yerine İsrail üzerinden gitmesi için izin talebinde bulunduğu aktarıldı.

Haberlerde, Abbas'ın söz konusu talebin reddedilmesini beklediği ve bu ret talebini İsrail'i daha fazla eleştirmek için kullanacağı öne sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mahmud Abbas Mahmud Abbas Dış Politika Filistin Filistin Politika İsrail Güncel Mısır Gazze Dış Politika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Fatih Sultan:

Filistin Devleti mi kaldı ortada! Ordusu yok, silahı yok. Destek vereni az. Allah Filistinli kardeşlerimize yardım etsin. İnsanda hayır yok.

Yanıtla7101
Muzaffer Deligöz:

İster Mısır, ister İsrail üzerinden gitsin, bu adam Gazze’ye yardıma gitmez. Doğrusunu Allah bilir, ama ben şüpheleniyorum. Gazze’ye gider, Mücahidleri ziyaret bahanesi ile tünellere girerse, İsrail oranın koordinatlarını öğrenir. Mücahitlere Rabbimizin verdiği ferasetle, buna fırsat vermezler diye umuyorum.

Yanıtla319
harun yakar:

Şaka şandım önce haberi gerçekmiş

Yanıtla218
BARBAROS:

Nasıl iş arkadaş?

Yanıtla015
ayhan arman:

Aksi mümkünmü izin almadan 10 aydır uğramamış

Yanıtla113
Hamit Gündoğdu:

Hesapta Filistin devlet başkanı ve ülkesine girebilmek için izin isteme durumunda.. esas sorun size inanan ve güvenen insanların sağlıklı bir iradeye sahip olmaması da çok acı ve düşündürücü..

Yanıtla110
Doğuş:

Filistinin öncelikle iran hamas ve Hizbullah tan kurtulması lazım. Akabinde zaten düzenli ordu ile devlet olur

Yanıtla25
ALİ YAZAR:

AĞAM gazzeye geçebilirmiyim.olduuuu geç

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title