Haberler

Gazeteciye saldıran Cemal Enginyurt DP'den ihraç edilecek mi? Cevabı bizzat genel başkanı verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Katıldığı televizyon programında tartıştığı gazeteciye korumasıyla birlikte saldıran Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un dosyası Ankara'ya gönderildi. Enginyurt'un partisinden ihraç edilip edilmeyeceğiyle ilgili soruyu ise Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yanıtladı. Uysal, şu anda böyle bir sürecin olmadığını ifade etti.

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, geçtiğimiz cumartesi günü katıldığı televizyon programında gazeteci Latif Şimşek'le tartıştı. Programın araya girmesinin ardından ise Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen kişi, Şimşek'e saldırdı. Bu anlar anbean kaydedilirken, Enginyurt ve korumasına her kesimden tepki geldi. Olayın ardından Cemal Enginyurt'un dosyası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yetkisizlik gerekçesiyle Ankara'ya gönderilirken, koruması da tutuklandı.

İHRAÇ KONUSU GÜNDEME GELDİ

Darp olayının ardından Cemal Enginyurt'un partisinden ihraç edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Bu soruyu Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal bizzat yanıtladı. Medyablok'ta yer alan habere göre, "Cemal Enginyurt hakkında ihraç süreci başlatılacak mı?" sorusunun yöneltildiği Uysal, "Hayır, böyle bir sürecimiz yok" yanıtı verdi.

"ANLAMAYA ÇALIŞIYORUZ, DEĞERLENDİRME YAPARIZ"

Uysal, "Yapılan hareketin arkasında mısınız?" sorusunu ise, "Soru bir defa soru değil. Anlamaya çalışıyoruz, değerlendirme yaparız" diye cevapladı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cemal Enginyurt Demokrat Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

ENGİN :

cemal enginyurt'un tahrik edildiğini düşünüyorum

Yanıtla245216
Harun Sanli:

Tahrik oldu diye adammi dövmesi gerekiyor,

2293
Fatih :

yok ya cemal haklı zaten.

4028
hakan:

partiden değil vekilliğinin düşmesi lazım

Yanıtla187213
Ismail Yilmaz:

Yani arkadaslar ben programı sonuna kadar izledim latif şimşek bence bu durumda haksız çünkü adamı tahrik etti bizim polisimiz askerimize konuşurken dikkat edin demesi cemal enginyurtu kışkırtıyor bence latif Şimşek'in ceza alması gerekiyor cemal enginyurt adam iyi bi milliyetçi yani haklıydı

Yanıtla12266
mastique:

Türkiye siyasetinin ve politikacisinin kisa özeti olmus. diyalog saygi dinleme empati bunlarin hicbirini bilmezler tanimazlar. Benim gözümde bu adam degil bir partiyi temsil etmek, pazarda kabzimal olamaz. Üslubu tutumu ve sonucu ortada

Yanıtla33130
mahalle sakini:

Partilik değil polislik bir durum tetikçi kadar azmettirici de suçludur. En az 10 yıl içerde rehabilite edilmesi gerekli.

Yanıtla5271
Rauf Ketme:

Demokrat parti demokrat değil dir yoksa hemen gereği yapardı

Yanıtla3380
Sadık GÜNEŞ:

Demokrat partinin tek vekili var,onuda ihraç ederse kendiside ihraç olur

Yanıtla1778
Tornaci Cabbar:

Oradakilar Adam Dayak Yesin Diye Orasindan Burasindan Tutup Hedefe Dogrultuyorlar KISACA REYTiNG Gelsinden Nasil Gelirse Gelsin

Yanıtla3525
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title