Haberler

Giresun CHP'de Devir Teslim

Abone Ol

Geçen hafta yapılan CHP Giresun İl Kongresi'nde başkanlığa seçilen Eşref Karaibrahim mazbatasını aldıktan sonra bugün Parti il Binası'nda düzenlenen devir teslim töreni ile birlikte görevine başladı.katılmaması dikkat çekti.

Geçen hafta yapılan CHP Giresun İl Kongresi'nde başkanlığa seçilen Eşref Karaibrahim mazbatasını aldıktan sonra bugün Parti il Binası'nda düzenlenen devir teslim töreni ile birlikte görevine başladı.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği devir teslim törenine eski il başkanı Mustafa Kısa'nın

katılmaması dikkat çekti.

Devir teslim törenine eski il Başkanı Mustafa Kısa adına eski il Başkan Yardımcısı Efkan Dervişoğlu katıldı. Efkan Dervişoğlu, CHP bayrağını Eşref Karaibrahim'e teslim ederek görevinde başarılar diledi ve gelecekte CHP İl Başkanlığı'na genç bir ismin gelmesini arzuladıklarını söyledi.

Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan İl Başkanı Eşref Karaibrahim, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'yi eleştirilerde bulunarak "Amerika'dan haber göndermiş sayın Canikli Fiskobirlik yönetimi istifa etsin demiş. Herhalde yönetimle ilgili bir sıkıntısı var. Bunları beğenmediği için kendine daha rahat kullanabileceği bir yönetim getirmek istiyor. Fiskobirliği bugün bu hale kim getirdi? ben mi getirdim? Kendisi Fındık Bölgesi'nden olmadığı için, fındığı bilmediği için, altını çizerek söylüyorum. Fındığın bugün bu hale gelmesi, Fiskobirliğin bu duruma gelmesi, işçilerin Fiskobirlik'ten atılır hale gelmesinin tek sebebi ve tek sorumlusu Nurettin Canikli'dir altını da çiziyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Eşref Karaibrahim Nurettin Canikli Politika Giresun Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title