Haberler

Konvoyu görmeniz lazım! Sisi'nin Türkiye'ye gelişi gibi gidişi de olay oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin Türkiye'ye gerçekleştirdiği ilk ziyaretin yankıları sürüyor. Dünya basınında da geniş yankı uyandıran ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi'ye aynı araçta eşlik ederek havalimanına uğurladı. O ana ilişkin görüntüler büyük yankı uyandırdı.

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle dün Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın havaalanında karşıladığı Mısır lideri Beştepe'deki karşılama sonrası Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı'na katıldı. İkili ve heyetler arası görüşmeler sonrası Türkiye ile Mısır arasında 17 anlaşma imzalandı.

ONLARCA ARAÇLIK KONVOYLA UĞURLAMA

Sisi'nin Türkiye'ye yaptığı ilk ziyaret aynı zamanda Mısır'dan Ankara'ya Cumhurbaşkanı düzeyinde 12 yıl sonra yapılan ilk ziyaret olma özelliğini taşıyor. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bizzat uğurlanan Sisi'nin onlarca araçla havalimanına bırakıldığı anlara ait görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Politika Türkiye Güncel Mısır Dünya Mısır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (95)

CİHAN:

Burada sonuçta bir devlet adamını koruma göreviniz var ve bu kişi davetli bir ülkenin başkanı.Bu Sisi olur Putin vs olur kim olursa olsun herhangi bir suikast vs olmadan ülkesine sağ sağlim gitmesi gerekmektedir. Bu haberi yapanlar ibb başkanının konvoyundan neden bahsetmiyor acaba?Daha geçtiğimiz günlerde kaç araçlık konvoy vardı da bu kadar haber olmadı..

Yanıtla7631K
ben ben:

Bahsetmezler gardaş, çünkü onlar kendi zihniyetinde insanlar , kendi yaptıkları hiç bir olumsuz haberi eleştirdiklerini görmedim

5753
MÜCAHİT KELEŞ:

Devlet adamlarıni korumak devletin görevidir...İsterse bin araç olsun

5832
Mehmet Baha:

Hollanda Almanya vs vs konvoy sadece 4 tane motor ( polis ) dir .. acaba Müslüman devleti olmadığı için mi !!

2956
Hayri:

Konvoya falan gerek yok bindiriyosun helikoptere doğru havaalanı ama iş başka bak ben sana nasıl değer verdim bide kendim de geldim sen benim önceki kusurlarıma bakma

1348
Pc Copat:

kaç araçlık konvoy mesela misal ben Reis'in namaz çıkışı videosuna denk geldim 20de 1i edermi

424
Kemal Öztürk:

Bak bak adam zehir ya müthiş bir zeka

223
EMRAH:

hakkımı helal etmiyorum...

Yanıtla481982
Melih Utku AKAY:

Darbeci biri için bu kadarına gerek yoktu

Yanıtla03
Ender Emir:

Diktatörleri ülkemizde istemiyoruz

Yanıtla03
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title