Haberler

Grup toplantısına 15 dakika geç başlayan Bahçeli'nin yürümekte zorlandığı görüldü

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısına 15 dakika geç başladı. Bahçeli'nin odasından çıkıp grup toplantısının yapıldığı salona gittiği esnada yürümekte zorlandığı görüldü. MHP kaynaklarından yapılan açıklamada, Bahçeli'nin tansiyon problemi yaşadığı ve şu anda herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığı ifade edildi.

Partisinin grup toplantısında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup salonuna yaklaşık 15 dakika geç geldi. Tansiyon sorunu yaşadığı öğrenilen Bahçeli'nin odasından çıkıp grup toplantısının yapıldığı salona gittiği esnada yürümekte zorlandığı görüldü.

KONUŞMASINI OTURARAK YAPMASI DİKKAT ÇEKTİ

Kürsüde bir ilke imza atarak konuşmasını oturarak yapan MHP lideri Bahçeli'nin prompter yerine elindeki kağıtları kullanması da dikkat çekmişti.

Grup toplantısına 15 dakika geç başlayan Bahçeli'nin yürümekte zorlandığı görüldü

SAĞLIK PROBLEMİ Mİ YAŞADI?

Bahçeli'nin bu tavrı sağlık problemi yaşadığı yönünde iddialara neden olurken MHP kaynaklarından yaşanan durumla ilgili açıklama gecikmedi.

Grup toplantısına 15 dakika geç başlayan Bahçeli'nin yürümekte zorlandığı görüldü

MHP KAYNAKLARINDAN AÇIKLAMA VAR

Yapılan açıklamada, MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısı öncesinde küçük bir tansiyon problemi yaşadığı ve şu anda herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli Tansiyon Politika Gündem Yaşam MHP Gündem Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

Seri Zer:

Yeter kardeşim yaaaa...bu ne koltuk sevdası yaaaa...

Yanıtla32429
VEFA:

Reis akıbetini gördü, sağlık durum bilgisini de alıyordur istihbaratan. Şimdi Reis için yeni limanlara yanaşma vaktidir!...

27119
Buğra Er:

Hadi bakalım inşaallah..... Ö

Yanıtla32151
Serdar Koç:

Zombi army

Yanıtla29120
Sefa:

hoooooşt

245
Ayaz hayat:

rahmetli Bülent Ecevit e çok güldüler

Yanıtla15105
necdet:

Bülent Ecevit tarihe maloldu, tarihen eleştirilebilir ama o dönemde nezaketsiz laflar edenler şimdi kendileri daha kötü durumdalar. Üstelik bir çeyrek yüzyıl sonra ekonomi yine aynı durumda.

944
sade vatandaş:

sayın bahçeli o zamanlar ecevitin iktidar ortağıydı onun ecevitin durumuna güldüğüne haliyle alay ettiğine saygısızlık ettiğine hiç şahit olmadım ama o zamanlar benim gibi hareketli dinç şimdi ise durumu sayın ecevitin durumunu andırmaya başlayan birinin bunları söylediğine şahit oldum ne demişler gülme komşuna aynısı bir gün gelecek senin başına

329
sade vatandaş:

bu dünyada yrürken zorlanmak hiç önemli değil insanlık hali bende bir kaç haftadır neden bilmem yürürken zorlanıyorum önemli olan öte yanda mahşer günü sırat köprüsünü geçerken zorlanmamak çünki oradan geçerken seni sağından solundan rahatça yürümen için tutacak yalakalar olmayacak o köprüden gecerken dikkat etmek lazım bir düşersen ne olacağını anlatmak bile istemiyorum

Yanıtla1877
VEFA:

Mahşer köprüsü çok enteresan yaa! Burada cambaz olan orada şıp diye geçer mi ki?.. Yoksa, düşünce cavlağı çekersin!

1928
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title