Haberler

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in aracına bindiği taksiciyle yaptığı sohbet ve yaşanan diyaloglar sosyal medyada gündem oldu. Demir, "Dünya tersine dönse AK Parti'ye oy vermem" diyen taksiciye araçtan inerken AK Partili belediye başkanı olduğunu söyledi. Bu anlarda büyük şaşkınlık yaşayan taksici, "Sen üstüne alınma" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

Çektiği kısa videolarla sosyal medyada adından söz ettiren Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, bu kez bindiği takside şoför ile yaşadığı diyalogla gündeme geldi.

"GİDİP ÖTEKİNİ Mİ DESTEKLESEYDİM?"

Bünyamin Demir, "Taksiciler mesafe beğenmiyorlar" diyerek dert yanarken taksici ise, "Beğendirmeyene soracaksın. Biz kendimizi yırttık kazansın diye. Mecburen destekledim. Gidip ötekisini mi (Murat Kurum) destekleseydim?" dedi. Başkan Demir ise taksiciye "Neden, ne kötülüğünü gördün?" karşılığını verdi.

"AK PARTİ'YE BİR TANE OY VER DESELER..."

Bu sorunun ardından AK Parti'ye asla oy vermeyeceğini belirten taksici, "Şu dünya ters dönecek, AK Parti'ye bir tane oy ver deseler ben vermem" ifadelerini kullandı. Başkan Demir ise bu sözler karşısında Pişman olursun bu söylediğine" diyerek gülümsedi ve sağda inmek istediğini söyledi.

GERÇEĞİ ÖĞRENİNCE ŞAŞKINLIK YAŞADI

Taksi ücretini ödeyen Demir, araçtan indiği sırada taksicinin elini sıkarak "Ben Güngören Belediye Başkanıyım" dedi. Bu sözler karşısında büyük şaşkınlık yaşadığı gözlenen taksici, "Sen üstüne alınma" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Bünyamin Demir AK Parti Politika 3-sayfa Dünya 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (34)

İSKOÇYALI:

Yav arkadaş bir belediye başkanından bile çekiniyorsunuz, eliniz, ayağınız titriyor sanki adamları siz seçmiyorsunuz da uzaylı konsey seçiyor... Sözünüzün arkasında durun, omurgalı olun, korkmayın, çekinmeyin bu insanlardan.

Yanıtla148791
Erkan Can :

akp li bir yönetici halkın arasına mı karışmış,yok canım öyle şey mi olur 12316551 polis 165561 adet koruma,fotoğrafçı,berber vs bir konvoyla hareket etmesi gerekiyordu,kınıyoruz kendisini

283341
mehmet:

tiyatrodur o ben yıllar oldu vekil, vali, belediye başkanı görmeyeli. adamların halktan haberi yok.

241236
AdamınBiri:

Güngören belediye başkanı Bünyamin Bey gerçekten halkla iç içe olan sıkıntıları dinleyip çözüm üreten on numara adam çok seviyorum bu adamı

66395
Cihans:

İşte olay bu kamuda çalışanların halkın hizmetinde çalıştığını geçici görevli olduğunu bilmek neymiş belediye başkanı vs vs memleket adalet gerek sen benim kimmolduğumj biliyonmu savcı

933
Kara Murat:

taksici biraz fazla tepki verdiğini düşünerek kırıcı olmamaktan çekinmiş. başka yere çekmeyin.

412
ahmet burak dogan:

bu adam bir harika gerçekten ak partili ama on numara insan böyle insanlara ihtiyacımız var

Yanıtla55401
O Z:

Lafa bak. "AK partili ama"

43134
Onemli Degil:

Ahmet Arkadas, Bizler Hizmet Alan Tarafiz , Belediye ve Diger Devlet Organlari Hizmet Veren Taraf..Bizler Aldigimiz Hizmetin Kalitesini Sorgulama Hakkimizi Her Zaman Kullanabiliriz..O Yuzden Dik Durmamiz Gerekiyor..STANDARTLARIN OLUSTURDUGU SYSTEME YONETIM DENIR..Siyasi Partilerin ve Rantcilarin Olusturdugu Systeme Yonetim Denmez..Sahsen Ben Karsimda STANDARTLAR Gormek Isterim, Sizler Anladigim Kadari Ile Karsinizda Hep Kisiler ve Siyasiler Gormek Istiyorsunuz..

1535
Mehmet Deniz:

Niye 10 tane camisimi var?Secmisiz oy vermisiz bir ton maas veriyoruz bize hizmet etsin diye niye tapiyorsunuz ki adam bize hizmet etsin diye orda etmezse zaten tekmeyi vurur gindeririz

33
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title