Haberler

Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Tokat'ta

Abone Ol

Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, "İslam'ın kurtuluşu için yeniden Osmanlı ruhuna sahip çıkmalıyız" dedi.

Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Dursun Güneş, "İslam'ın kurtuluşu için yeniden Osmanlı ruhuna sahip çıkmalıyız" dedi.

Tokat'ta parti binasında basın açıklaması yapan Hak ve Hakikat Partisi Genel Başkanı Güneş, bütün ideolojilerin iflas ederek Orta Doğu'ya gömüldüğünü ileri sürdü. Parti olarak çözüm noktaları arayışı içerisinde yeni Osmanlı ruhu ile meydanlara ineceklerini ifade eden Güneş, "Orta Doğu kan gölüne gelmiş. Haçlılar İslam'ı yok etmeye çalışırken birçok insan duyarsız, hala onların safında yer almaktadır. Bunu vicdanım kabul etmiyor. İslam'ın kurtuluşu için yeniden Osmanlı ruhuna sahip çıkmamız, ümmet olmamız gerektiğine inanıyorum. Müslüman iseniz Müslüman gibi davranmak zorundasınız. Müslüman Yahudi'yi benimseyemez" dedi.

Güneş, darbelerin İslam'a karşı yapıldığını ileri sürerek, "Çeteler İslam'a, Müslümanlara karşı kurulmuştur. Bu Haçlı seferleri yeni başlamamıştır. Osmanlı'yı yıkan bu Haçlı seferlerinde soğuk-sıcak savaşları İslam'ın üzerine devam etmiştir. Ne zaman bu sömürüden kurtulacağız?" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Dursun Güneş Orta Doğu Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title