Haberler

Hakkında zorla getirilme kararı çıkarılan Kılıçdaroğlu meydan okudu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski avukatı Mustafa Doğan İnal'a hakaret iddiasıyla yargılandığı davada hakkında 'zorla getirilme' kararı verdiği eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı videoyla "hodri meydan" dedi. Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu "Yargıya talimat vermeyi bırak. Derdin benimleyse ben dimdik durmaya devam edeceğim. Dün de, bugün de yarın da son nefesime kadar bu halk için geri adım atarsam namerdim" dedi.

İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi avukatlarının itirazına rağmen eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "zorla getirilme" karar verdi. Kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski avukatı Mustafa Doğan İnal'ın açtığı hakaret davası kapsamında verildiği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Hakkında çıkartılan zorla getirilme kararı sonrası X hesabından bir video paylaşan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu karara tepki göstererek "Dün de, bugün de yarın da son nefesime kadar bu halk için geri adım atarsam namerdim" dedi.

"DOSTLARIM NE GÜNLERE KALDIK?"

Kılıçdaroğlu, "Hodri Meydan" başlığıyla paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı; "Dostlarım ne günlere kaldık? Erdoğan çıkmış 'Biz yumuşayacağız ama Kılıçdaroğlu izin vermiyor' diye beni şikayet ediyor ve bu da yetmiyor saray yargısıyla beni sindirmeye çalışıyor.

Hakkında zorla getirilme kararı çıkarılan Kılıçdaroğlu'ndan hodri meydan

"TEK BİR CHP'Lİ SARAY YARGISINA TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Erdoğan'ın korkulu rüyası olmaya devam ettikçe, ekonomik kriz devam ettikçe, Kılıçdaroğlu düşmanlığı artmaya, türlü ayak oyunlarıyla CHP'lileri siyaset dışına itmeye çalışanlara açık ve net çağrımdır: Tek bir CHP'liyi saray yargısına teslim etmeyeceğiz. Ne beni ne de diğer yol arkadaşlarımızı harcatmayacağız. Yargıya talimat vermeyi bırak. Derdin benimleyse ben dimdik durmaya devam edeceğim.

"HESABINI SORMAYA ANT İÇERİM"

Beşli çeteye peşkeş çektiğiniz ihaleleri, yolsuzlukları, vatandaşın cebinden çaldığınız her kuruşun hesabını sormaya ant içerim. Dün de, bugün de yarın da son nefesime kadar bu halk için geri adım atarsam namerdim."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Asliye Ceza Mahkemesi Son Nefesime Kadar Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Doğan İstanbul Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (121)

Umut Yağcı:

Boş yapma git ifadeni ver

Yanıtla224841
Murat Celik:

kuzu kuzu gideceksin bay Kemal

78279
Arslan:

sen boş yapma LA umut

23091
Nur Zo:

Adam dünya rekortmeni kaybetmede öyle hafife almayın :)

34169
Mehmet Ergün:

Yargıya örnek olmanız gerekirken, böyle diklenmek size hiç yakışmıyor

Yanıtla150679
Gökhan Eker:

Bu işlerde avukat tutarsın avukat senin yerine gider dilekçe verir konuşur savunma yapar. Türkiyede bu şekilde yürüyor bu iş ve kanun.Ancak Türkiyede sadece bu adama mahsus olmak üzere Türk adalet ve yargı sistemini yok sayarak avukatın değil de bu adamın gitmesini istiyorlar. Aynı şeyi erdoğana yapsalar mesela her açtığı hakaret davası için mahkemeye gitmesini isteseler erdoğan mahkemelerden hiç çıkamaz bütün türkiyeyi her gün 2-3 tur gezmesi gerekir.

11275
sinan çayırcı:

Gökhan bu ülkede bir başbakan iki bakan astılar hayırdır mahkemeye mi gelmiyorsun demezler mi adama ?

23112
sade vatandaş:

kılıçtaroğlunun söylediklerinin hepsine katılıyorum ayrıca iktidar suni gündemler yaratıp alt üst olmuş ekonominin konuşulmasını istemiyor

Yanıtla530233
keynsham1 null:

tipis tipis gidecen by kemAl

Yanıtla164556
Murat Celik:

kuzu kuzu gidecek bay Kemal

49138
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title