Haberler

HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu: Bu vahşiler durdurulmazsa sıra Türkiye'ye gelecek

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail'in Lübnan'a yönelik kara harekatı sonrası Haberler.com özel yayınına katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu "Biz başından beri söylüyoruz. Bu sadece Gazze ile sınırlı olmayacak. Bu vahşiler durdurulmazsa yarın Lübnan sonra Suriye belki Ürdün, Mısır, Irak ve eninde sonunda sıra Türkiye'ye gelecek. Çünkü adamların sapık bir ideolojileri var ve bunun doğrultusunda adım adım ilerliyorlar" ifadelerini kullandı.

7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye bomba yağdıran ve on binlerce Filistinliyi katleden İsrail, gece yarısı Lübnan'a kara harekatı başlattı.

YAPICIOĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

İsrail ordusunun başlattığı "Kuzey'in Okları" isimli harekat dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırırken Haberler.com özel yayınına katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar geldi.

"ADAMLARIN SAPIK BİR İDEOLOJİLERİ VAR"

Yapıcıoğlu "Biz başından beri söylüyoruz. Bu sadece Gazze ile sınırlı olmayacak. Bu vahşiler durdurulmazsa yarın Lübnan sonra Suriye belki Ürdün, Mısır, Irak ve eninde sonunda sıra Türkiye'ye gelecek. Çünkü adamların sapık bir ideolojileri var ve bunun doğrultusunda adım adım ilerliyorlar mutlaka bunların durdurulması gerekir" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Uluslararası İlişkiler Zekeriya Yapıcıoğlu Orta Doğu Politika Türkiye Suriye Lübnan İsrail Mısır Ürdün Gazze Dünya Irak Orta Doğu Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (68)

JY:

İSRAİL TÜRKİYE İLE SAVAŞA GİTMEZ AMA BİZİM HAMAS, HİZBULLAH VB TEROR ÖRGÜTLERİNİ DESTEKLEMEYİ ÖVMEYİ BIRAKMAMIZ LAZIM.

Yanıtla376212
Ruzgar Celik:

Sen neden her yorumda İsraili savunuyosun kimsin ajanmısın nesin hergün görüyorum seni

1575
Uğur Vatandaş:

Bu o ç Hizbullah militanı hâlâ neden yaşıyor ?

Yanıtla293180
Talut Bozkurt:

sende bir o ç sun

2816
Nilay Durmaz:

Çağrı cihazı yokmuş

820
Musa Kaya:

Talut bozkurt hizbullahi savinmu OrkununCocugu :)

23
Ozan Özgül:

Hüdaparlılar istiklal marşı Korkma diye başlıyor Atatürk’ün askerleri var geldikleri gibi giderler korkmanıza gerek yok biz Devletide Cumhuriyetide koruruz gelirlerse geri giderler

Yanıtla162201
MGk:

Size kalırsak ayvayı yedik.. 12 adalar, musul gitti bunları da kurtaramayız

2740
Özcan Özcan:

TARİH BİLMEZ ZIRTOLI MGK BU DEDİKLERİNİN HEPSİNİ OSMANOĞULLARI OLACAK SARAY SOSYETESİ PADİŞAHLARIN KAYBETİ

1221
BABABA:

Özcan misak-ı milli nedir bilir misin

57
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title