Haberler

İBB Başkanı İmamoğlu, kendisini küstah paylaşıma etiketleyen İsrailli bakana haddini bildirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Soykırımcı İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Türkiye ile ilgili skandal bir paylaşıma imza atıp, paylaşıma İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi. Gözlerin çevrildiği İmamoğlu ise işgalci Katz'a haddini bildirerek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı'na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini küstah paylaşıma etiketleyen İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a haddini bildirdi.

Soykırımcı İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Türkiye ile ilgili skandal bir paylaşıma imza attı. Katz, Instagram'a getirilen erişim engelinden bahsederek, "Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip Türk devletini yok ediyor. Atatürk'ün mirasını aşındırıyor. Daha güzel günlere umut edelim." dedi. Katz'ın, yaptığı paylaşıma İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketlemesi ise dikkat çekti.

İBB Başkanı İmamoğlu, kendisini küstah paylaşıma etiketleyen İsrailli bakana haddini bildirdi

Skandal paylaşıma ilişkin gözlerin çevrildiği İBB Başkanı İmamoğlu ise, X'teki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, küstah paylaşım yapan İsrail Dışişleri Bakanı Katz'a tepki gösterdi.

"DEMOKRASİ VE HUKUKU, ELİNDE ON BİNLERCE ÇOCUĞUN KANI OLAN BİRİLERİNDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ"

İmamoğlu, yaptığı paylaşımda "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı'na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman." ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu, kendisini küstah paylaşıma etiketleyen İsrailli bakana haddini bildirdi

"KATİL RUH HASTASI"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, İsrailli Katz'a sert tepki gösterdi. Altun yaptığı paylaşımda "Buraya bak, katil ruh hastası! Sen Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz. Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur! Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak!" dedi.

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Politika

Türkiye Cumhuriyeti Ekrem İmamoğlu Ekrem İmamoğlu Demokrasi Politika Türkiye İsrail İsrail Dünya İsrail Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (66)

burak sencanli:

Söz konusu Türkiye olunca birlik oluruz Kutz.

Yanıtla231K
Billy gates:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, DİYEBİLENE , NE MUTLUKİ TÜRKÜM

42497
Hüseyin Kılıç:

Nedense hiç inanmadım

25185
Taş:

Yok bir de like atsaydı, 5 yıl sonraki başkanlığı kaybederdi

1626
recep kaya:

15 TEMMUZ ATMCİLERİ EKSİ LIKE ATABİLİRMİ

1421
Bandorma:

Güzel cevap vermiş…

Yanıtla211K
Erkan Unal:

Olması gereken cevabı vermiş,Türkiyenin iç meselesi,dış devletleri ilgilendirmez

Yanıtla111K
Sercan Çakır:

Tabikide kendi içimizde siyasi rekabet olabilir ama dış mihraklar karşısında birlik olmamız lazım sonuçta Ülkemizin cumhurbaşkanı makam saygımız var…

8215
süleyman kahraman:

Kendisini sevmem ama helâl olsun.

Yanıtla33701
Erol Birol :

Kendiside seni sevmez. Demek ki her şey karşılıklı.

610
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title