Haberler

Aradaki fark 4 puan! Ünlü anketçi, iki gün önce Kılıçdaroğlu'na sunduğu seçim anketini paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, yaptıkları son seçim anketinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Araştırmada AK Parti'nin oy oranı yüzde 30.4, CHP'nin oy oranı ise yüzde 26.2 olarak belirlendi. Araştırma şirketinin sahibi Kulat, iki gün önce elinde bir dosya ile CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmişti.

2023 seçimleri için geri sayım devam ederken anket şirketleri de yapmış oldukları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Son olarak MAK Danışmanlık, 30'u büyükşehir statüsündeki iller olmak üzere; 64 ili kapsayan araştırmasının sonuçlarını yayınladı.

AK PARTİ İLK SIRADA YER ALDI

Anket kapsamında vatandaşlara "Yarın genel seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?" sorusunu yöneltildi. Buna göre katılımcıların yüzde 30.4'ü AK Parti yanıtını verdi. CHP ise yüzde 26.2 ile ikinci sırada yer aldı. Ana muhalefet partisini yüzde 14.8 ile İYİ Parti takip etti. Dördüncü ve beşinci sırada ise HDP ile MHP yer aldı.

işte MAK'ın seçim anketinden çıkan sonuç;

İki gün önce elinde dosya ile Kılıçdaroğlu'na giden ünlü anketçi, son seçim anketini paylaştı

İKİ GÜN ÖNCE KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, iki gün önce elinde bir dosya ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Kulat, bu görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile son siyasi gelişmeler ve partisinin gelişmeler karşısındaki yaklaşımı üzerine çok faydalı bir sohbet imkanımız oldu. Nazik davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkürler" ifadelerine yer vermişti.

İki gün önce elinde dosya ile Kılıçdaroğlu'na giden ünlü anketçi, son seçim anketini paylaştı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Ali Kulat Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

ferfer:

mansur yavaş aday gösterilirse bütün işler değişir chp büyük farkla kazanır ve akp tarihe gömülür

Yanıtla4576
Demir Acer :

mhp 7.1 guldurmeyin ya yuzde 2 alirsa basina koysun, basganin sozcusu kisisel cikar yakti ugruna yakti mhp yi

Yanıtla3159
özen66:

her secım oncesınde olan şey. kemal ıyı pehlıvanmıs 10 yıldır yenılgıye doyamadı gıttı

Yanıtla4131
burakk:

AKP nin alternatifinin bu 6 benzemez olması ne talihsizlik! illet bu nedenle muhalefete sağlam destek veremiyor. CHP, İslamcı Karamolla, ülkücü Meral hanım ve iki eski AKP bakanı ile nasıl ittifak yapacak, baştan saçma. Bir de aslında kimsenin tam tanımadığı Beypazarı eski belediye başkanı!

Yanıtla503
Tahsin Büyükkol:

rusya gibi olmasin "savas iyi gidiyo" (20bin gitti 20bin daha gidecek)

Yanıtla34
Halit Dursun:

her secim aynisi degilmi ? iyi gaz veriyorlar chp ve kk, iyide acik acik ben adaym diyemiyor bunlar nasil yönetecekler türkiyeyi ? iki günde satarlar imf kapisina dayanirlar hemen iha sihalar yasaklanir yapilmalari yerli otomobil durdurulur kanal istanbul durdurulur... yakip yikma politikasi bunlarinkisi

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title