Haberler

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 17 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Türk Silahlı Kuvvetleri, ülkemizin ve bölgenin güvenliği için Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarına devam ediyor. Bölgede gerçekleştirilen son hava harekatıyla 17 PKK'lı terörist daha etkisiz hâle getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesine gerçekleştirilen başarılı hava harekatıyla 17 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

"TERÖRİSTLER KENDİLERİNİ BEKLEYEN SONDAN KURTULAMAYACAK"

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, hudutlarımızın güvenliği, bölgenin huzuru ve emniyeti için Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Pençe-Kilit bölgesinde unutulmayacak kahramanlıklar sergileyen, en tehlikeli ve en zorlu arazilerde teröristlerin inlerini yerle bir eden korkusuz Mehmetçik, terör örgütü PKK'yı bölgeden silip atmak için mücadele veriyor.

MSB'den yapılan açıklamaya göre; Pençe-Kilit harekat bölgesine gerçekleştirilen başarılı hava harekatıyla 17 PKK'lı terörist daha etkisiz hâle getirildi.

Operasyondan görüntülerin yer aldığı açıklamaya "Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz! Teröristler kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacak!" notu düşüldü.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Güvenlik Politika Terör Dünya Irak PKK Güvenlik Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Nur Zo:

Ellerinize sağlık yiğit Türk askeri

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title