Haberler

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan bir küstah paylaşım daha! Bu kez İmamoğlu ile birlikte Yavaş'ı da etiketledi

Güncelleme:
Abone Ol

Gazze'de on binlerce masum sivili katleden İsrail, Türkiye'nin bu katliam karşısındaki dik duruşundan son derece rahatsız... Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, skandal bir paylaşıma daha imza attı. Instagram'ın engellenmesini "diktatörlük" olarak nitelendiren Katz, paylaşımının altına Ekrem İmamoğlu ile birlikte Mansur Yavaş'ı da etiketledi. Katz'ın küstah paylaşımına Dışişleri ve AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki geldi.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığı yeni bir paylaşım daha yaptı. Katz, yaptığı paylaşıma bu sefer sadece Ekrem İmamoğlu'nu değil Mansur Yavaş ve CHP Gençlik Kolları'nı da etiketledi. Katz'ın küstah paylaşımına Dışişleri Bakanlığından ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki geldi.

INSTAGRAM'I BAHANE ETTİ

Katz yaptığı paylaşımda, "Dün, antisemit diktatör Erdoğan, ABD ve Batılı Devletlere sözel olarak saldırarak 'İsrail'deki Siyonistler tarafından esir alındıklarını' söyledi. Erdoğan, esir alınmış biri varsa, bu senin diktatörlüğün altındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır. 57 milyon Türk Instagram kullanıcısının bu platforma erişimini kısıtlıyorsun ancak kendi özel Instagram hesabını erişime açık tutuyorsun. Şahsıma karşı gerçekleştirilen saldırılar, gerek Türkiye vatandaşlarına gerekse de dünya vatandaşlarına gerçeği ifşa etmemi engellemeyecek. Hamas'ı kucaklayan bir lider, kendi halkına diktatör gibi baskı uygulayan bir lider diktatördür" ifadelerini kullandı.

İşte Katz'ın hadsiz paylaşımı;

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan bir küstah paylaşım daha! Bu kez İmamoğlu ile birlikte etiketlediği bir isim daha var

"BAHSE KONU ŞAHIS, MUHATAP ALINACAK BİRİ OLMA NİTELİĞİNİ ÇOKTAN YİTİRMİŞTİR"

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımına ilişkin yazılı açıklama yaptı. İsrail Dışişleri Bakanı'nın, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan, "iftira ve yalan dolu, düzeysiz paylaşımlar yapmayı alışkanlık haline getirdiği" hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini çoktan yitirmiştir. Türkiye, dün olduğu gibi bugün de Filistinlilere en güçlü desteği vermeyi sürdürecektir."

"HİTLER'İN DIŞİŞLERİ BAKANI RİBBENTROP'UN FOTOKOPİSİ"

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki gösterdi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımızın iradesi, çağdaş Nazilerin suçlarını yüzlerine okumaya devam ediyor. İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Hitler'in Dışişleri Bakanı Ribbentrop'un fotokopisidir. O günkü Nazilerin sözü neyse, Katz'ın sözü de odur."

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan bir küstah paylaşım daha! Bu kez İmamoğlu ile birlikte Yavaş'ı da etiketledi

İMAMOĞLU HADDİNİ BİLDİRMİŞTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Katz'ın kendisini paylaşımına etiketlemesine cevap vererek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı'na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman" demişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu İnsan Hakları Sosyal Medya Mansur Yavaş Sosyal Medya Instagram AK Parti Politika Türkiye Türkiye İsrail İsrail Güncel Dünya Masum Gazze Medya İsrail İnsan Hakları Sosyal Medya Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (60)

Zeynep KIZILDOĞAN:

Geçmiş de Abdulhamid için ne yapıldı ise aynısı yapılıyor çok garip haklı haksız kısmından ziyada aynı oyun aynı mesele şahsi fikrimdir.

Yanıtla72330
Alp ALGAN:

Bir oyun olduğu kesin ama anlamakta zorlanıyoruz, tarihi iyi okumak lazım. Bu arada o zamanlarda gazetelerde her türlü provake yayın yapmışlardı. Günümüzde de Xdeyapılan mantık ve akıl dışı paylaşımlar ve ardından giden insanlar şaşırtıcı. Bu arada bence diktatörlük olsaydı xde kapatırdı, kimse de kafasına göre atıp tutamazdı. Kuzey kore örnek...

017
faruk merttürk:

Abdülhamid 40 yıllık iktidarını kime borçlu?

06
Caner Alp:

Çok doğru bu yüzden tarih bilmek önemli tabiki gerçek tarih.

05
Savas Ozturk:

Sayın İsrail dışişleri bakanı Israel Kutz nereye oynayacağını iyi biliyor akıllı adammış

Yanıtla23672
erge_nekon:

Sayınmı dedin,zurriyetinin tamamını kucakliyorum

218
hep yek:

gercekten danışıklı dövüş, sanki bilerek birileri ekrem i. mansur y. alt etmeye çalışıyo farklı yollarla. oy potansiyelleri düşsün de nasıl düşerse düşsün kafasında lar.

55
Hikmet Tan :

Sayınıda senide üst üste koyup paketlemek lazım

19
cavit dogan:

Bi kere ver istersen çok beğendin...

13
faruk merttürk:

Kim Gazze mitingi yapıyor?

02
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title