Haberler

Anketten çıkan sonuçlar bir hayli çarpıcı! İşte Kabine'nin en çok beğenilen 5 ismi

Güncelleme:
Abone Ol

ORC Araştırma tarafından yapılan, "En beğendiğiniz bakanlar kim?" anketinden dikkat çeken sonuçlar çıktı. Ankette yüzde 47,8 ile ilk sırada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yer aldı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise 41,8 ile ikinci oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak üçüncü, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş dördüncü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise en beğenilen beşinci bakan oldu.

ORC Araştırma tarafından yapılan, "En beğendiğiniz bakanlar kim?" anketinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya birinci, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ikinci oldu.

"EN BEĞENDİĞİNİZ BAKANLAR KİM" ANKETİ

ORC Araştırma, Kabine üyeleri ile ilgili yaptığı araştırmanın sonuçlarını yayımladı. Ankette katılımcılara, "En beğendiğiniz bakanlar kim?" sorusu yöneltildi.

BİRİNCİ SIRADA YERLİKAYA VAR, İKİNCİ HAKAN FİDAN

8 bin 920 kişiyle yapılan ankette dikkat çeken sonuçlar yer aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yüzde 47,8'lik oranla araştırmanın ilk sırasında yer aldı. Bakan Yerlikaya'yı 43,1'lik oranla Dışişleri Bakanı Hakan Fidan takip etti.

Anketten çıkan sonuçlar bir hayli çarpıcı! İşte Kabine'nin en çok beğenilen 5 ismi

Gençlik ve Spor Bakanlığı yapan Osman Aşkın Bak ise yüzde 41,8'lik oranla üçüncü sırada yer aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yüzde 41,4'lik oranla dördüncü sırada yer aldı. Yüzde 40,6'lık oranıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ise kabinenin en beğenilen beşinci bakanı oldu.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Hakan Fidan Hakan Fidan Politika Gençlik Kabine Spor Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

samsun uydu:

bakan yerlikaya gelmiş geçmiş en iyi içişleri bakanı tartışmasız

Yanıtla115185
Salim:

vaybeee iyilerdemi var bunların içinde pehhhhh

91122
FETHİ YILMAZ:

Hakan başkan her zaman

Yanıtla8296
mehmet altın:

kim beğenmiş acaba

Yanıtla52100
kerem can:

Ben

3634
Perwer:

Masa başı uydurulmuş bir anket. Yoksa bu ekonomik krizde ortalama 3000 TL maaşa mahkum edilen zavallı engellilerden sorumlu sosyal hizmetler Bakanı, nasıl olurda başarılı bulunuyor? Anlamak mümkün değil. Şahsen, herhangi bir icraatını bilmiyorum.

210
Serhat Dere:

Anket karşima ciksaydi ben murat kuruma oy verecektim.Toki konusunda bence cok başarili bu konuda çok ciddiyim,milet bilmiyor ama binlerce daire 1 yilda tamamlandi ve teslim edildi ve son hizla devam ediyor.Bana da cikti ve teslim edildi o yuzden murat kurum benim icin ayri ozeldir.

Yanıtla8167
Alkurt:

Serhat, TOKİ konusunda ayni fikre katilmiyorum, tüm dünya insanlarının hayranlıkla seyrettiği Kapadokya daki Peri bacalarının dibine blokların dikilmesi korkunç yanlış, herkes tarihini doğal zenginliklerini korurken biz yok ediyoruz

2365
Murat ÇAMUR:

ülkenin de terk derdi buydu hep birlikte bitirdiler güzel vatanı geçmiş olsun selametle.

Yanıtla3284
HACER İlhan:

Geçmişe bak kim bitirmiş görürsün. Rezillikten vezirliğe yükseldik çok şükür.

16831
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title