Haberler

'İstediği kadar anırsın' dedi sonra özür diledi! Tekin, o mesaja bakın ne cevap verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "İstediği kadar anırsın Gazze diye... Ben öğretmenim.. Çanakkale bölümünü anlatırım. O kadar..." mesajı attıktan sonra özür dileyen öğretmene, "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun" şeklinde cevap verdi. Ardından o öğretmen hesabını kapattı.

Öğretmen olduğunu iddia eden bir kişi, X hesabından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile ilgili hakaret içerikli bir paylaşımda bulundu. Aynı kullanıcı Bakan Tekin'den özür diledi. Tekin o mesajı alıntılayarak öğretmene cevap verdi. Cevabın ardından o kullanıcının hesabını kapatması dikkat çekti.

'İstediği kadar anırsın' dedi sonra özür diledi! Tekin, o mesaja bakın ne cevap verdi

'İstediği kadar anırsın' dedi sonra özür diledi! Tekin, o mesaja bakın ne cevap verdi

"ESTAĞFİRULLAH HOCAM HEPİMİZ İNSANIZ"

Öğretmen olduğunu iddia eden X kullanıcısı, "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze diye. Ben öğretmenim. Çanakkale kısmını anlatırım. O kadar..." paylaşımını yapmıştı. Paylaşımın çok konuşulunca, o kullanıcı Bakan Tekin'den özür diledi. Tekin, o özrü alıntılayarak, "Estağfirullah hocam. Hepimiz insanız. Allah yolunuzu açık etsin, yardımcınız olsun..." şeklinde karşılık verdi. Tekin'in cevabının ardından o kullanıcı hesabını kapattı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Çanakkale Politika Gündem Eğitim Gazze Gündem Eğitim Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (60)

muratemre yılmaz:

Gazze neden anlatılacak..Şanli Canakkalemiz ögretiilsin lütfen..

Yanıtla1K645
Cafer Dağ:

Çanakkale dediğin yerde yatan Gazzeli şehitleri biliyon mu? Çanakkalenin ne olduğunu biliyon mu da konuşuyon !

4031K
Hayri Daldal:

1. Dünya savaşında filistin cephesi komutanı Mustafa Kemal paşaydı. Orası da Çanakkale gibi vatan toprağıydı. Oradaki askerlerimizde kahramanca savaştılar. Bunun bilinmesi sizi niye rahatsız ediyor?

128773
HALİS ER:

biz Osmanlı yız kafa yok mu sende

105255
Fatih:

Gazzede ölen masum insanlar için hepimiz üzülüyoruz eyvallah ama biz millet olarak bazı olaylara kendimizi çok yaptırıyoruz dünya başka işlerle uğraşırken bizi bunları düşünmeye mahkum ediyorlar

144103
Halkçı:

Hayri viyanaya kadar vatan toprağıydı napalım şimdi

14481
Emin Ayan:

seninde öğretmenden kalır yerin yok.git Çanakkale'ye kimler savaşmış orda gör.

49152
JY ISBACK:

Murat mlsın

60124
dikduran adam:

kendini bi araştırsan kesin ingiliz kırıntısı çıkarsın

40122
Mehmet Mirdeslioglu:

Senin eğitim vereceğin ogrencinin vah haline sözde öğretmen önce adamlığı insanlığı saygıyı ve sevgiyi öğren sonra derslere gir

Yanıtla773
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title