Haberler

İYİ Parti'den istifa eden Adana Milletvekili Bilal Bilici CHP'ye katıldı

Güncelleme:
Abone Ol

İYİ Parti'den istifa eden bağımsız Adana Milletvekili Bilal Bilici, Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı. CHP lideri Özgür Özel tarafından rozet takılan Bilici, "Özgür Özel'in ortaya koyduğu değişim iradesi ülkemizde önemli bir sonuç getirdi ve ben de davete olumlu cevap verdim" dedi.

14 Mayıs 2023'te İYİ Parti'den Adana Milletvekili seçilen ve 15 Mayıs 2024'te istifa eden Bilal Bilici CHP'ye katıldı. CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı öncesi partiye katılan Bilici'ye rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

CHP LİDERİ ÖZEL'E ÖVGÜ

Bilici, CHP'ye katıldıktan sonra kısa bir konuşma yaparak "Genel Başkanımız Özgür Özel'in ortaya koyduğu değişim iradesi ülkemizde önemli bir sonuç getirdi ve ben de davete olumlu cevap verdim" dedi.

"FAYDALI OLAMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

Bilici, İYİ Parti'den istifa etiği dönemde yaptığı açıklamada "2023 yılında gerçekleşen seçimlerde İYİ Parti'den milletvekili seçildim. Geçtiğimiz süre içerisinde milletimiz ve partimiz için elimden gelen çabayı sarf ettim. İYİ Parti ailesinin bir üyesi olarak görev yaptığım süre içerisinde çok değerli dostlar edindim. Başta İYİ Parti'ye oy vermiş Adanalı hemşehrilerim olmak üzere teşkilatlarda hiçbir karşılık beklemeden sadece vatan sevgisi ile görev yapan herkese bana olan destekleri için gönülden teşekkür ederim. Geldiğimiz noktada bu çatı altında faydalı olamayacağımdan istifa ettiğimi belirtiyorum" ifadelerine yer vermişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Bilal Bilici Milletvekili Özgür Özel İYİ Parti Politika Güncel Adana Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Savas Ozturk:

Hayırlı olsun chp’mize inşallah .

Yanıtla14150
MUSTAFA ALİ_5635:

ÜLKEDE KESİN OLAN BİŞEY VARSA O DA SİYASETİN SAĞ YA DA SOL LA ALKASI OLMADIĞI.TAMAMI İLE ŞAHSİ ÇIKARLAR ÜZERİNE OLDUĞU.

Yanıtla1188
Savas Ozturk:

O iktidar için geçerli bir şey

151
Teşkilatı mahsusa:

Kötü mekandan daha kötü mekana geçiş

Yanıtla56118
Nurullah Aydın:

DAHA İYİSİ GELENE KADAR REİS TEN BAŞKASI BOŞ NE YAPARSA YAPSINLAR

Yanıtla48100
ali soysal:

LAYIĞINI BULMUŞŞŞ

Yanıtla3188
man over:

Bugün onu satan yarın seni satar...

Yanıtla1298
Muhsin Yazıcıoglu:

Erdogan gibi mi?

83
Çiçek çiçek:

Doğru yolu görmüş,chp Hernekadar içinde hainler barınsada Sonuçta Atatürk’ün ilkelerini bu gençler canlandıracak.

Yanıtla8023
Teşkilatı mahsusa:

He he he yavruumm

17
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title