Haberler

İYİ Partili Özkan'ın Anıtkabir'deki görüntülerle ilgili paylaşımı büyük tartışma yarattı! Tepki sonrası silmek zorunda kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

10 Kasım Perşembe günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen resmi törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılmış ve avludaki birkaç kişi "Her yer Tayyip, her yer Erdoğan" tezahüratı yapmıştı. Söz konusu görüntüleri bugün Twitter hesabından paylaşan İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan tartışma yaratan ifadeler kullandı. Tepkiler sonrası attığı tweet'i silen Özkan yeni bir paylaşım daha yaptı.

10 Kasım'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen resmî törende Cumhurbaşkanı Erdoğan Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerken, avludaki birkaç kişi "Reis", "Her yer Tayyip, her yer Erdoğan" sloganı atmıştı.

İYİ PARTİLİ İSİMDEN TARTIŞMA YARATAN PAYLAŞIM

Söz konusu görüntüleri bugün Twitter hesabından paylaşan İBB Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan büyük tartışma yaratan bir tweet attı.

"YAZIK, İNSANLIK YERİNE KÖPEKLİĞE RAZI OLMAK"

Özkan, "Kadına insan olduğunu söyleyen ve haklarını veren Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün kabirinde köpekliğe razı olmak. Yazık, insanlık yerine köpekliğe razı olmak. Utandım" ifadelerini kullanarak vatandaşlara hakaret yağdırdı.

İYİ Partili Özkan'dan Anıtkabir'deki görüntülerle ilgili paylaşımı büyük tartışma yarattı! Tepki sonrası silmek zorunda kaldı

TEPKİLER SONRASI PAYLAŞIMINI SİLİP YENİ TWEET ATTI

Yaptığı paylaşımın büyük tepki çekmesi sonrasında tweetini silen İYİ Partili Özkan daha sonra konuyla ilgili yeni bir tweet attı. Özkan, "5. Saniyede Kırmızılı kadının ifadesinden utandım diyelim… Videoyu izlemeden yorum yapanlara kolaylık olsun. "Köpeğin oluruz" diyor..." ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Özkan'dan Anıtkabir'deki görüntülerle ilgili paylaşımı büyük tartışma yarattı! Tepki sonrası silmek zorunda kaldı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan İbrahim Özkan Anıtkabir İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

orhan yalniz:

Her yer Erdoğan,her hizmet Erdoğan'ındır.

Yanıtla806453
Ayhan Konca:

Atanın huzurunda kimsenin siyaset yapmaya hakkı yok. Bence oradakiler farklı tipler bilinçli yapılan bir hareket

Yanıtla271836
Gültekin Saday:

Kadının köpeğin oluruz dediğini duyamadım her yer Erdoğan diyor bu da sana batıyor

Yanıtla634469
Osman Altunok:

Ya kulaklarinda sorun var yada algilamada sorun yasiyorsun

721
Midyat Reklam:

eğer o bahsettiğin 5. saniyedeki kadının sahipleri varsa seni bulurlar

Yanıtla350145
Nazlı Muhip:

Hayirdir kimi tehdit ediyon.

91194
Mehmet Vatandaş:

eeee, ne olur bulurlarsa:)))

62182
Hamit Gündoğdu:

Varsaoyle bir görüntü o zamanda sen git tedavi ol derim. Hep tehdit ve koftiden kabadayılık, adam olmayı deneyin.

38179
Nurullah Ak:

Bu Cehape ve iyi parti baş örtüsü düşmanı nereye laf yetiştireceklerini şaşırdılar

Yanıtla219106
seyfullah aydın:

bazen bazı zamanlarda bazı yerlerde kış gelince içimize bir hüzün çöker çaresiz kalırız içimiz sızlar söylemek istediğimiz şeyler olur söyleyemeyiz bunu anlatmak için kelimeler yetmez elbet bir gün yaz gelir bu kasvetli hava biter huzura ereriz

Yanıtla59227
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title