Haberler

Masada birbirinden kritik konu başlıkları var! Kabine, 3 haftalık aranın ardından toplanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Kabine, 3 haftalık aranın ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Zirvenin ana gündem maddesi Orta Doğu'da tırmanan gerilim olacak. Gazze'de katliama devam eden ve, Hizbullah ile İran'la da savaşın eşiğinde olan İsrail'e karşı izlenecek adımlar Kabine'de ele alınacak. Ayrıca terörle mücadele ve ekonomiden yaşanan son gelişmeler de Kabine'nin konu başlıkları arasında yer alıyor.

3 haftalık aradan sonra bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısında Orta Doğu'da tırmanan gerilime geniş yer ayrılacak. Terörle mücadele ve ekonomideki sın gelişmeler de Kabine'nin ana gündem maddeleri arasında bulunuyor. Kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulunacak.

KABİNE 3 HAFTALIK ARADAN SONRA BİR ARAYA GELİYOR

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün Beştepe'de bir araya gelecek. 3 haftalık aranın ardından gerçekleşecek Kabine toplantısında kritik konu başlıkları görüşülecek.

Masada birbirinden kritik konu başlıkları var! Kabine, 3 haftalık aranın ardından toplanıyor

ORTA DOĞU'DA TIRMANAN GERİLİM GÖRÜŞÜLECEK

İran'ın, İsrail'e yapacağı belirtilen misilleme ve İsrail'in Gazze başta olmak üzere Lübnan'a yönelik saldırıları Kabine'de masaya yatırılacak. Türkiye'nin bölgedeki gerilimi azaltmak için atabileceği diplomatik çabalar değerlendirilecek. İsrail Başbakanı Netanyahu yönetiminin savaşı bütün bölgeye yayma çabalarına karşı atılabilecek adımlar ele alınacak.

ANKARA'DAKİ ESİR TAKASI KABİNE'NİN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDESİ

Kabine'nin bir diğer gündem maddesi ise geçtiğimiz hafta Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gerçekleşen esir takası olacak. ABD ve Rusya arasında MİT'in koordinasyonunda gerçekleşen, 26 kişilik takas kabinede değerlendirilecek.

Masada birbirinden kritik konu başlıkları var! Kabine, 3 haftalık aranın ardından toplanıyor

TERÖRLE MÜCADELE VE EKONOMİDEKİ SON GELİŞMELER ELE ALINACAK

Kabine'de terörle mücadelede atılan adımlar da görüşülecek. Geçtiğimiz hafta Irak'ın kuzeyinde bulunan Gara, Kandil ve Asos bölgelerine düzenlenen ve 25 hedefin imha edildiği operasyon kabinede konuşulacak. Yeni operasyonlara ilişkin yapılacaklar görüşülecek.

Kabine'de ekonomiye de geniş yer ayrılacak. Kayıt dışılıkla mücadele kapsamında bir süredir devam eden denetimler ve enflasyonla mücadelede gelinen nokta konuşulacak.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Orta Doğu Güvenlik Politika Ekonomi İsrail Kabine Kabine Dünya Gazze İran Güvenlik Politika Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

O:

Çok çok kritik zamanlardır. Lübnandaki Tüm insanları başka ülkelere yerleştirmeliyiz savaş başlamadan. Savaş galiba çok yakında başlayacak Lübnanda. Lübnan ı TAMAMEN boşaltmalıyız. Ülkeler Lübnanlılara kapılarını açmalı. Hepsini misafir olarak kabul etmeli. Bu savaşda kimse ölmemeli. Can kaybı "0" yani SIFIR olarak haberlere ve tarihe geçmeli.

Yanıtla1169
Mr Wagyu:

Beyine bak

147
Gökhan Ccc:

Sen nasıl yaşadın bu zamana kadar

17
embesile anlatır gibi:

Daha geçen gün Türkiye aleyhinde konuşan lübnanı mı koruyacağız

15
Murat Erzine:

Emekli maaşları ne olacak

Yanıtla2088
O:

Emekli olmaya gerek yok eğer bir sürü meyve ağacın ve içilebilir çeşme suyun varsa.

5417
Yunuss Bayern:

Şu boş el israf kabine üyeleri toplansa ne yazar?

Yanıtla757
Aykan Ozan Namver:

Allah aşkına şu taşeron işini bi halledin artık devletin kurumunda 21 bin maaş alıyorum demeye utanıyorum artık üstelik yol yemek bedeli de dahil

Yanıtla2620
Sabri:

Eğer savaş çıkarda bizide çekmeye çalışıyorlar bizde girersek bu hallerinize bile şükür edeceksiniz keşke zamanlar bi şekil idare etmeye çalışirdik diye dünya iyi yere hiç b zaman gitmedi simdi daha beter kaynadı öyle bi zaman gelecekki bu hallelerinizi unutup keşke diyeceksiniz

Yanıtla39
Birşey demedimki:

Ortadoğu meselesi bizi ilgilendirmez. Uzak durmak gerekir. Biz kendi yolumuza bakalım. Tarafsız olmak en güzeli...

Yanıtla210
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title