Haberler

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nda bakanlar kendi alanlarıyla ilgili sunum yapacak. Toplantıda bölgesel gelişmeler, ekonomideki son durum, terörle mücadele ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve ateşkes adımları da ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantının ardından açıklama yapması bekleniyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı. Saat 16.07'de başlayan toplantıda bakanların kendi alanları ile ilgili sunum yapacağı belirtildi. Ayrıca toplantıda bölgesel gelişmeler, ekonomide yaşanan son gelişmeler ve terörle mücadele ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve ateşkesin sağlanmasına yönelik adımların da gündemde olacağı öğrenildi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Uluslararası İlişkiler Recep Tayyip Erdoğan Politika Ekonomi Kabine Terör Terör Uluslararası İlişkiler Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title