Haberler

Kabine, yarın toplanıyor! Masada kritik konu başlıkları var

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın bir araya gelecek Kabine toplantısında ana gündem maddesi İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları olacak. Bölgede yükselen tansiyonun düşürülmesi için atılacak diplomatik adımlar değerlendirilecek. Ayrıca enflasyonla mücadele ve dar gelirli kesimlerin alım gücünün artırılması çabaları da Kabine'de ele alınacak.

Yarın Beştepe'de gerçekleştirilecek Kabine toplantısının ana gündem maddesi İsrail'in Gazze'nin yanı sıra Lübnan'da da gerçekleştirdiği saldırılar olacak. Akan kanın durması için atılabilecek diplomatik adımlar Kabine toplantısında masaya yatırılacak. Öte yandan enflasyonla mücadelede yapılması gerekenler de Kabine'de değerlendirilecek.

KABİNE'NİN ANA GÜNDEM MADDESİ LÜBNAN

Kabine, yarın Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine'nin ana gündem maddesi, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail'in suikastında öldürülmesi, Lübnan ve Gazze'deki saldırılar olacak. Ankara'nın yakından takip ettiği gelişmeler Kabine'de masaya yatırılacak. Çatışmaları bütün bölgeye yayma çabası içinde olan İsrail'e karşı Türkiye'nin atacağı diplomatik adımlar değerlendirilecek.

Kabine, yarın toplanıyor! Masada kritik konu başlıkları var

ERDOĞAN'IN NEW YORK TEMASLARI DA GÖRÜŞÜLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler zirvesi kapsamında ziyaret ettiği New York'ta çok sayıda ikili görüşme de gerçekleştirdi. Görüşmelerin yansımalarının da Kabine'de konuşulması öngörülüyor.

EKONOMİ, KABİNE'NİN VAZGEÇİLMEZ GÜNDEMİ

Kabine toplantısından bir gün sonra TBMM yeni yasama yılına başlayacak. Yeni dönemde yapılacak yasama çalışmaları da Kabine'de konuşulacak. Ekonomideki son duruma Kabine'de geniş yer ayrılacak. Yüzde 40'lık enflasyon hedefine ulaşılması için hayata geçirilecek ek önlemler, emeklilerin, dar gelirli kesimlerin alım gücünün yükseltilmesi için atılabilecek adımlar değerlendirilecek.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Recep Tayyip Erdoğan Politika Ekonomi Lübnan İsrail Kabine Lübnan Kabine Dünya Politika Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

Baba Yabgu:

Ekonomi sorun mu tuike söylersiniz biraz daha indirir enflasyonu

Yanıtla10243
Özcan Özcan:

YA BOŞVERİN BİZİM MESELERİMİZİ NE YAPACAKSINIZ TÜRK MİLLETİNİ VE TÜRKİYE DEVLETİNİ FİLİSTİNE ODAKLANIN.

Yanıtla59139
Alkurt:

Nihayet Türkiye ekonomisi dediniz, arkadaş Türkiye ekonomisi herşeyden herkesten çok önemli, Ata Nin dediği gibi, biz bütün milletleri çok severiz ama en çok kendi milletimizi çok severiz, neden mi Türkiye güçlü olursa tüm milletlere kapıyı açar ama Türk Milleti zor da kalırsa hiç millet Türklere kapıyı açmaz..bilginize

11
Fatih Yılmaz:

Bi bitmediniz sen aq

11
Nayci İbrahim:

Emeklinin,emekçinin ,memurun,ve işçinin durumu görülecek değil her hakde ...

Yanıtla6159
VEFA:

Aman aman emeklileri görüşmeyin, yine hesap emekliye kalmasın!...

Yanıtla13137
Mücahit Kılıç:

Konu emekliye ve dar kesim e geldiyse ektra vergi koyacak sanırım maaşlara

Yanıtla8131
İlhan Fırat:

Eminimki ; asgari ücretli , emekli , işçi , yükselen enflasyon, mülteciler , ekonomi hariç herşey konuşulur

Yanıtla5127
Ülkücü Gençlik:

Yenilir içilir sonra dağılırlar

Yanıtla5120
Serkan Silingir:

açlık sınırı 65 bin tl dar gelirli asgari ücret 17bin tl Ev kirası ortalama 10 bin tl elk. şu. dgaz. mutfak. telefon. çocuk masrafı. yol parası extra çıkan masraflar derken ulan üstüne para koymamız lazım cepten ekonomi mi kaldı insan yaşarken ölmüş aksini iddia eden buyursun

Yanıtla5104
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title