Haberler

Kar: Atatürk Yaşasaydı SP'yi Desteklerdi

Güncelleme:
Abone Ol

SP Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Atatürkçü Düşünce Derneği Zonguldak Şubesi'ni ziyaret etti.

Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Sadık Kar, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesi'ni ziyaret etti. Kar, "Bugün Atatürk yaşıyor olsaydı SP'yi destekler, düşüncesini desteklerdi" dedi.

"Geldiğimiz noktada Avrupa ve ABD'nin güdümünde bir ülke durumuna düşmüşüz. Bugün Atatürk yaşıyor olsaydı SP'yi destekler, düşüncesini desteklerdi. Onun söylediği 'İstikbal göklerdedir' cümlesini bugün biz de söylüyoruz. Atatürk bugün yaşasaydı, bugünkü duruma 'dur' derdi. SP kadrolarının hedeflerine uygun hedefleri kendisi de çizerdi diye düşünüyorum. Bu tabanda buluştuğumuzu, bu tabanda ayı şeyleri söylediğimizi ve beraber olduğumuzu iletmek istiyoruz."

ADD Zonguldak Şube Başkanı Tayfun Özdemir de, "Biz Atatürkçülük ve Kemalizmin sadece bir tarafına bakarak, bir tarafından alıntı yaparak onu hayata geçirmek, uygulamak düşüncesinde değiliz. Atatürkçülüğün yolu tam bağımsızlıktan geçiyor" dedi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Sadık Kar Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title