Haberler

Kılıçdaroğlu, Bekaroğlu'ndan Sonra Derviş'e de Teklif Götürecek

Güncelleme:
Abone Ol

Başkent kulislerinde, Mehmet Bekaroğlu'nun CHP üyesi olmasından sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kemal Derviş'e de teklif götürebileceği konuşuluyor.

CHP’nin ATO Kongre Merkezi’nde yarın yapılacak kurultayının temel sloganları belli oldu. Kurultayın ardından partide tasfiye olacağına ilişkin beklentileri boşa çıkarmak isteyen parti yönetim, sloganlarda “birlik ve beraberlik” mesajlarının öne çıkarılmasına dikkat etti.

"18" RAKAMINDAKİ RENKLERİN SIRRI

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, kurultayın duyuru afişlerinde "18. Olağanüstü Kurultay" yazısındaki "18" rakamının renkli yazılmasının nedenini ise "Rakamları renkli yazarak, hem ‘Türkiye’nin bütün renklerinin CHP içinde yeri vardır’ diyoruz hem de parti içindeki renklerin bizim zenginliğimiz olduğunu vurguluyoruz" diye açıkladı. CHP kulislerine göre Kılıçdaroğlu genel başkanlık yarışını kazanması halinde rakibi Muharrem İnce’ye parti yönetiminde görev teklif edecek.

BEKAROĞLU'NDAN SONRA SIRA DERVİŞ'TE

Habertürk'ün haberine göre; Son yerel seçimlerde Saadet Partisi’nden Rize Belediye Başkanı adayı olan ve Kılıçdaroğlu’ndan davet aldığını açıklayan Mehmet Bekaroğlu ise dün CHP Fındıklı Teşkilatı’na giderek CHP’ye üye oldu. Bekaroğlu’nun adı muhafazakâr sosyalist olarak öne çıkmıştı. Bu arada Kılıçdaroğlu’nun sürpriz bir isme, eski Devlet Bakanı Kemal Derviş’e teklif götürebileceği belirtiliyor. CHP Lideri’nin Sık sık iç ve dış ekonomik gelişmeler hakkında görüşüne başvurduğu Derviş’i, kabul etmesi halinde parti yönetimine alacağı belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu’nun, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Van İl Başkanı Cemal Şen’i vitrine taşıması bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun, Mustafa Sarıgül’e yakınlığıyla bilinen Tonguç Çoban’ı, akademisyen-gazeteci Koray Çalışkan’ı, akademisyen ve televizyon programcısı Gürbüz Evren’i de PM’ye alacağı belirtiliyor.

EŞBAŞKANLIK İSTEDİ

CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan, bir gazeteye yazdığı köşe yazısında, CHP’de eşbaşkanlık sisteminin tartışılmasını istedi, "Yasada artık engel yok, her kademede eşbaşkanlıklar tartışılmalı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Bekaroğlu Gürsel Tekin Kemal Derviş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

EMRE YİĞİT:

BAKIN BU ADAM GELİRSE CHP KESİN KAZANIR. :)))))

Yanıtla38
GÖKTÜRK:

kemal derviş iyi bir ekonomi uzmanıdır ve 2015 seçimlerinde milletvekili adayı yapılırsa chp çok güçlü sekilde parlamentoya girer. . .

Yanıtla73
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

DEVRÜŞÜM HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN. NERELERDEYDİN?YENİ GÖREVİN HAYIRLI OLSUN. DEVRÜŞÜM SEN GİTTİN ÜLKE EKONOMİSİ DÜZELDİ. SENİN BATIRDIĞIN EKONOMİ 12 SENE GİBİ KISA ZAMANDA DÜNYA DEVLERİNİ GEÇTİ HABER VEREYİM DEDİM SEVGİLİ DEVRÜŞÜM.

Yanıtla28
refet:

kemal her yolda goren adama teklif eder saklanirim gormesin bana da teklif edebilir

Yanıtla07
s özkan:

helal olsun kemal abıme geçmışı unutmıyan tek ınsannasılsa kayıb edeceğını bılıyor barı tek başına rezıl olmasın dıyekuvulmuşları toblıyor ama

Yanıtla03
Hakkı Arayan:

Bekara karı boşamak kolay. Sabreden Derviş biraz daha sabır dermiş.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title