Haberler

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tutuklanan askeri öğrencileri cezaevinde ziyaret etmekten vazgeçti

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, darbe girişiminde rol oynadıkları gerekçesiyle cezaevinde olan askeri öğrencileri ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı'na başvurdu. Bakanlık tarafından talebi onaylanan Kılıçdaroğlu'nun, tepki çekeceğini düşündüğü için ziyaretinden vazgeçtiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında aktif rol oynadığı belirlenen askeri öğrencileri cezaevinde ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı'na başvurdu.

BAKANLIK İZİN VERDİ, CHP LİDERİ VAZGEÇTİ

Bakanlık, ziyaret için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne dilekçe verilmesi gerektiğini bildirdi. Fakat Kılıçdaroğlu'nun, bakanlığın ziyarete izin verileceğini bildirmesinin ardından bu ziyaretten vazgeçtiği öğrenildi.

AİLELERİNE SÖZ VERMİŞTİ

Daha önce darbe girişimi sırasında yer alan Hava Harp Okulu öğrencilerinin aileleri CHP'nin TBMM'deki grup toplantısına katılmış ve Kılıçdaroğlu da cezaevindeki o öğrencileri ziyaret edeceği sözünü vermişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Bilir Kişi:

Ayrıca elektriğim kesildi der, fotoğraflarına bir bakarızki, mühür takmışlar ama şalterler açık, kablolar yerinde :) başkasının evine gider mağdur elektriği yok diye, elektrik firması hayır o vatandaşın elektriği kesik değil der. Yalandan hiç utanma yok hiç :)

Yanıtla43116
Bilir Kişi:

Elektriği kesildiği iddia edilen vatandaş için, elektriği dağıtan/veren şirket açıklama yaptı. HAYIR KESİLMEMİŞTİ diye. Asıl siz neyin kafasındasınız? Ortada yalan var, ispatlanmış. bu daha neyin savunması?

752
Mete HAN:

Korkma Ey Kılıçdaroğlu.Darbecileri değil darbeyle hiç ilgisi olmadığı halde mağdur olanları ziyaret et ve onların sözcüsü ol.Darbe değil tiyatro diyordun ya.İşte tam da sözünü tutacağın an bu an!

Yanıtla36112
Fakır:

nerde antin kuntin iş varsa bu adam orda

Yanıtla25116
Fatih :

hahah izin vermezler diye düşünüyordu kesin. R nasıl yapılır göstermiş oldu.

Yanıtla18114
duyarlı vatandaş:

ne boş işler yaw.

Yanıtla17101
OKUR:

EĞER BAKANLIK İZİN VERMESEYDİ KESİNLİKLE CEZA EVİNİN KAPISINA DAYANIRDI,

Yanıtla14103
Umit Cetin:

ne yaptığını kendisi biliyor mu acaba kaç seçimdir kaybeden bir muhalefet halen neyin demokrasisi

Yanıtla2091
Deli dumrul:

Bence izin vermezler diye düşünmüştür. Ters köşe yapmışlar.

Yanıtla788
mahmut kemal :

Teröristin her türlüsü ve destekçileri tutuklanmalıdır.

Yanıtla1380
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title