Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan "6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar" tepkisi: Dünyayı başlarına yıkın, neyi bekliyorsunuz?

Güncelleme:
Abone Ol

Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızını 6 yaşındayken imam dini nikahla evlendirmesi ve çocuğun uzun yıllar boyunca cinsel istismara uğradığı iddiasıyla ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir paylaşımda daha bulunarak hükümete çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, "6 yaşında çocuğun tecavüze uğraması konusunda daha neyi bekliyorsun ey saray hükümeti? Bunu yapanların, buna vesile olanların, dünyayı başlarına yıkın! Neyi bekliyorsunuz? Neyi seyrediyorsunuz?" dedi.

İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı Onursal Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki H.K.G. isimli kızını 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirmesi ve çocuğun uzun yıllar istismara maruz bırakıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sorumlulardan hesap sorulması gerektiğini belirtti.

"EY SARAY HÜKÜMETİ, NEYİ BEKLİYORSUN"

Kılıçdaroğlu, yaptığı paylaşımda "6 yaşında çocuğun tecavüze uğraması konusunda daha neyi bekliyorsun ey saray hükümeti? Fotoroman'ı geç, ondan kimse bir şey beklemiyor zaten, devlet hemen gerekeni yapsın. Bunu yapanların, buna vesile olanların, dünyayı başlarına yıkın! Neyi bekliyorsunuz? Neyi seyrediyorsunuz?" ifadelerine yer verdi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı;

Kılıçdaroğlu'ndan '6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar' tepkisi: Dünyayı başlarına yıkın, neyi bekliyorsunuz?

"HAK ETTİĞİNİZİ BULACAKSINIZ"

Kılıçdaroğlu, 8 Aralık'ta yaptığı bir önceki paylaşımda ise "6 yaşında çocuk! Bunu yapan, buna göz yuman, bunun sistemini kuran şerefsizdir ve haysiyetsizdir! Şerefsiz ve haysiyetsiz muamelesi de görecektir! Hak ettiğinizi bulacaksınız!" tepkisini vermişti.

Kılıçdaroğlu'ndan '6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar' tepkisi: Dünyayı başlarına yıkın, neyi bekliyorsunuz?

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Gökhan Altaylı:

Hemen hemen hiçbir konuda fikirlerimizin uyuşmadığı Kılıçdaroğlu'na bu konuda sonuna kadar hak veriyorum. Kesinlikle haklı. O kadar olay oldu, kimse hapse bile girmedi. Daha ne bekleniyor. Hapse girmek için daha ne olması gerekiyor?

Yanıtla106191
Doğuş:

Cesaret edemezler çünkü seçim var. Zaten tarikatların bu kadar rahat olmasının sebebi ellerindeki oy potansiyeli

Yanıtla10896
Muhammed Nazif Dusunceli:

Kanitlandimi peki?

Yanıtla64108
Halit Dursun:

iyide ispat nerede ?? 6 yasinda bir cocukla evlenmek ne demek ? hangi baba buna müsade eder ??? sacmalamayin ... yine bir kumpas hükümeti düsürebilirmiyiz diye... süper zeka danismani rifkinin emri herhalde

Yanıtla118
Ali Karadeniz:

Sayın kilictaroglu istek vakfindaki ve CHP otobüsünden tavizler için de deseydin ya dünyayı başlarına yıkın diye bu yapılan için zaten yargi çalışıyor ama senin aklın hep bel altı vurmak

Yanıtla711
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title