Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Başbuğ Yorumu; Siyasi Otoritenin Kararını Onaylayan Mahkeme

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC Meclis Başkanı Hasan Bozer ile TBMM'de görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC Meclis Başkanı Hasan Bozer ile TBMM'de görüştü. Kılıçdaroğlu, TBMM'ye girişinde basın mensuplarının sorusu üzerine Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un tutuklanmasını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Bunların, siyasi otoritenin aldığı kararları onaylayan mahkeme olduğunu daha önce ifade etmiştim" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun KKTC Meclis Başkanı Hasan Bozer ile yaptığı görüşmeye Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile İstanbul Milletvekili Osman Korutürk de katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de girişinde Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un tutuklanması ile ilgili olarak açıklama yaptı. Özel yetkili mahkemelerin adalet dağıtan birer mahkeme olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bunların siyasi otoritenin aldığı kararları onaylayan mahkeme olduğunu daha önce ifade etmiştim. Aynı düşüncemi sürdürüyorum" diye konuştu.

DHA(MV/COŞ) - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu İlker Başbuğ Hasan Bozer Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title