Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Güncelleme:
Abone Ol

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında emekli maaşlarına ve emeklilere ilişkin çarpıcı sözler söyledi. Emekli maaşları üzerinden emeklilere sitem eden Kılıçdaroğlu, "Kimse kusura bakmasın ama emekli biraz hak ediyor. Ben, 'Emekliye iki maaş ikramiye verilsin' dediğim zaman bir grup emekli PTT'ye gitmişler, bana telgraf çekiyor 'Biz istemiyoruz' diye. E o zaman yan kardeşim." ifadelerini kullandı.

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir televizyon programında emekli maaşları üzerinden emeklilere yüklenerek, "Kimse kusura bakmasın ama emekli biraz hak ediyor. Ben, 'Emekliye iki maaş ikramiye verilsin' dediğim zaman bir grup emekli PTT'ye gitmişler, bana telgraf çekiyor 'Biz istemiyoruz' diye. E o zaman yan kardeşim." dedi.

EMEKLİLERE YÖNELİK SÖZLERİ ÇOK KONUŞULACAK

Kılıçdaroğlu, KRT TV canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gündemine emekli maaşlarını da alan Kılıçdaroğlu'nun, emeklilere yönelik sözleri dikkatlerden kaçmadı.

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, e o zaman yan kardeşim

"EMEKLİ BİRAZ HAK EDİYOR"

Kılıçdaroğlu, "Kimse kusura bakmasın ama emekli biraz hak ediyor. Ben, 'Emekliye iki maaş ikramiye verilsin' dediğim zaman bir grup emekli PTT'ye gitmişler, bana telgraf çekiyor 'Biz istemiyoruz' diye. E o zaman yan kardeşim. Sen sefalete, yoksulluğa razıysan niye hak talebinde bulunuyorsun?" ifadelerini kullandı.

"SOYULAN MİLLET KARAR VERDİ BUNA"

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ayrıca, "Beşli çete derseniz sizi cumhurbaşkanı yapmazlar. E yapmasınlar! Soyulan millet karar verdi buna. Ben soyulmaya razıyım diyor." dedi.

Haberler.com / Abdullah Aydemir - Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Sözler PTT Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (52)

Ejderha Dövmeli Herif:

Haklı. 20yıldır aynı şeyi denedi bu halk farklı sonuç bekledi. İnatları bizi bu hale getirdi. Kimse muhalefet şöle böle demesin. Olay muhalefetin kötü olması değil olay sizin iktidarı inatla değiştirmemeniz sürekli ümit etmeniz.

Yanıtla133746
Ercan Sevinc:

Ben bu demlenen Muhalefet e aç kalsam oy vermem

564251
Ayhan Tufan:

ÇOK DOĞRU. CEHALET BÖYLE BİRŞEY DEMEKKİ. BİZİ 3.SINIF ÜLKE YAPTILAR

47198
Ahmet Melih ALEMDAR:

Aç kalacaksın zaten. Az daha bekle !

59162
mustafa:

Merak etme o günlerde yakın. Her geçen gün ekonomi kötüleşiyor adam aç kalsamda oy vermem diyor.

47128
Sezgin Sezgin:

Ercan senle aynı sandığa oy atıyoruz ve senin oyun da bir oy sayılıyor benimki de ..ben ona yanıyorum...

3281
erhan :

ercan umarım aç kalır 1 lokma ekmek bulamazsın

1335
Isa Gür:

kıymetini bilemediler hıyar yesinler simdi

Yanıtla143475
sade vatandaş:

patlıcan kabak sivri biber pırasa havuç

1974
ismail Yasin:

iki maaş ikramiye kurtarmaz . düzgün bir maaş vaat etseydin özgür özel gibi o zaman haklı olurdun. şimdi laf salatası tarifi yapma

Yanıtla423133
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title