Haberler

Küçük çocuktan Cumhurbaşkanına Erdoğan'a masum teklif! 2 kelimeyle reddetti

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programı kapsamında bir açılış törenine katıldı. Törende önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan'a bir çocuğun sorduğu ilginç soru ise yüzleri güldürdü. "Bizim eve gidip patates yiyelim mi?" sorusu karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük çocuğun yanağından makas alarak "İşimiz çok" diyerek yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni"ne katıldı. Törende küçük bir çocuğun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorduğu soru gündem oldu.

"PATATES YİYELİM Mİ?"

Tören sırasında sahnede duran küçük bir çocuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evlerine davet ederek "Bizim eve gidip patates yiyelim mi?" diye sordu. Erdoğan, minik çocuğun davetini, "İşimiz çok" diyerek reddetti.

ŞEHİTLERE RAHMET OKUNDU

Mevlana Meydanı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit olan üç askere Allah'tan rahmet dileyip alandakilerden şehitler için Fatiha okumalarını isteyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "'Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için' diyen şairin ifade ettiği gibi milletimizin ve devletimizin bekası, huzurlu ve güçlü geleceğimiz için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı şükranla yâd ediyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Onemli Degil:

O Ufakligin Evindeki Sofralara Allah Halil Ibrahim Bereketi Versin Insallah..

Yanıtla79817
Nazlı Muhip:

Baska evdeki sofralara vermesin mi?

1617
zübükzade:

Cumhur başkanının yanına rahat rahat gidevildiğine göre patatesi kolay alan birileridir

Yanıtla13184
Hasan Durmuş:

Algı yapma.sen patates alamıyor musun yani abartmayın yeter artik

00
Ayşen Saka:

:) çocuklarin bu saf ve güzel sevgisi çok iyi değil mi ya.

Yanıtla16196
Mehmet Polat:

Ben olsam ne kadar önemli işim olsada küçük çocuğun davetini kırmazdım bu büyük fedakarlık tır belki nasıl yaşadığını ve ne şartlarda yaşadığını görerek ona göre bi adım atardım

Yanıtla66115
Denden Semsem:

Muhalefetin demokrasiye saygısı olsa anketlerde çıkan % 14 oy oranı ile % 37 oy alan birine karşı ben başbakan olacağım demezsin. Dün de olamadın kime güvendiysen yarında olamayacaksın. Şuan Cumhurbaşkanlığı sistemi var, millete sordun mu sistemi yıkıyorsun?

Yanıtla3422
baklavacı çeto :

koca yürekli çocuk da bilir ki şuan en ucuz patates kalmış. yoksa alabilse bal, ceviz kestane gibi yiyecekler ikram etmeyi söylerdi.

Yanıtla630
Hayber Oguz:

Fatih ERBAKAN 81 ile 681 fabrika,150 milyar dolar yıllık milli kaynak paketi,yani zamla vergiyle halktan almak yerine ülkenin ALLAH ın cc lütfu olan maden gibi yerüstü ve yeraltı zenginliklerinden faydalanmak.Bütün emekçi ve emeklilere yüzde yüz elli maaş artışı, 63 gençlik istihdam projsi vs.vs.

Yanıtla149
Abdullah Aydemir:

bunların fazlası zaten yapıldı yapılıyor..

2312
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title