Haberler

Kurum'un konuşması protestolarla kesildi! Kandıra köylüleri "Çöp tesisi istemiyoruz" sloganları attı

Güncelleme:
Abone Ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Kocaeli Teşkilatları'nın düzenlediği 108. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda protesto edildi. Bölgeye yapılması planlanan çöp tesisini protesto eden Kandıra köylüleri "Kandıra'da çöp tesisi istemiyoruz", "Kandıra yeşildir yeşil kalacak" sloganları attı. Kalabalık grup daha sonra güvenlikler tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Ak Parti Kocaeli Teşkilatları'nın düzenlediği 108. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuşması sırasında protesto edildi.

"ÇÖP TESİSİ İSTEMİYORUZ"

Kandıra köylüleri, bölgeye yapılması planlanan çöp tesisini protesto etti. " Kandıra'da çöp tesisi istemiyoruz", "Kandıra yeşildir yeşil kalacak" şeklinde sloganlar atan kalabalık bir grup, güvenlik tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Kurum'un konuşması protestolarla kesildi! Kandıra köylüleri 'Çöp tesisi istemiyoruz' sloganları attı

Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da katıldı.

EMEKLİ MAAŞLARINI SORAN KADINA KART VERMEK İSTEMİŞTİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a Rize'deki ziyaretleri sırasında yaşlı bir kadın emekli ve dul maaşlarındaki farkın neden yatırılmadığını sormuştu.

Kurum'un konuşması protestolarla kesildi! Kandıra köylüleri 'Çöp tesisi istemiyoruz' sloganları attı

Kısa bir sohbetin ardından kadına alışveriş kartı vermek isteyen Bakan Kurum "Benim bir şeye ihtiyacım yok ihtiyacı olana ver" yanıtını almıştı. Kurum ile yaşlı kadın arasındaki diyalog özellikle sosyal medyada büyük ses getirmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Murat Kurum AK Parti Politika Kocaeli Kandıra Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

ZİYA BAŞKAN:

her şeyi bürokrasi bilirse işimiz var vatandaşın oyu ile gelip vatandaşa kulak vermemek olmaz vatandaşa uzaklaştıracaklarına kulak verseler daha iyi olur

Yanıtla48299
Hakan:

Kurum'un yaptığı tek doğru iş var mı?

14
Alp ALGAN:

Doğru, ama belki toplanan kalabalığın amacı bellidir. Çöp tesisi neden istemebmesin ki? Gelsinler bizim ilçeye kursunlar. Geri dönüşüm ve ayrıştırma tesisi falan yapsınlar. Çöplükte toplanıyor, bazen yakıyorlar. Dumanı, pisliği falan vs daha mı iyi?

13
Nurullah Aydın:

ne gerek var geri dönüşüm modern tesise vahşi çöp toplama alanları olsun bunlara iyilik yaramaz

Yanıtla188113
Pole star:

Böyle tesislerin olduğu yerlere git bakalım kokudan bir saat durabiliyor musun...

435
Seko:

Dikkat edersen istemeyenler size oy veren kesim......kurum onlarada çöp poşeti verse olurdu aslında alışkın ya bişeyler dağıtmaya

1020
Gjerj Kastoroiti:

Pokemon hala konuşabiliyor pes

Yanıtla65157
Unknown 123:

birakin yasasinlar cöp icinde

Yanıtla8471
Ayşegül Öztabak:

Doğru yapmışlar çöpler kırsal köylülerden uzak tesislerde geri dönüştürülmesi kalanida yok edilmeli

Yanıtla15113
YalancıSavar:

Hayatında kaç tane çöp tesis gezdin? Şimdi kiş çöp tesisleri yanıcı atıkları yakıp elektrik üretiyor. kül den Asfalt malzemesi üretiyorlar. atık kokacak bir şey kalmıyr ki? gübreye kadar değişik şeyler üretiliyor çöp ten .. ekonomiye katkı.

119
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title