Haberler

Küstahlıkta sınır tanımıyor! İsrailli bakan, şimdi de photoshoplu fotoğrafla Erdoğan'a saldırdı

Güncelleme:
Abone Ol

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, son zamanlarda X hesabı üzerinden Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlar yapmaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'yi etiketleyerek 'Her şey çok güzel olacak' diyen Katz, Türkiye'nin iç siyasetine müdahil olmaya çalışıyor.

Son günlerde, X hesabından Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, provokatif paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

PHOTOSHOPLU FOTOĞRAFLA SALDIRDI

Geçen paylaşımlarında, İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'yi etiketleyerek Türkiye'de iç siyaseti karıştırmayı hedefleyen Katz, son olarak Hamas'ın yeni Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar'la Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın photoshoplu görselini yayınladı.

"TÜRK MİLLETİ SİZDEN UTANIYOR"

Sanki Sinvar'la Erdoğan görüşmüş gibi bir algı yaratmaya çalışan Katz, "Erdoğan'ın yeni arkadaşı, Hamas'ın lideri, toplu katliamcı Yahya Sinvar. Türk milleti sizden utanıyor!" diyerek, yine Türk kamuoyuna oynadı.

İşte Katz'ın o paylaşımı;

Küstahlıkta sınır tanımıyor! İsrailli bakan, şimdi de photoshoplu fotoğrafla Erdoğan'a saldırdı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Diplomasi İstanbul Politika Filistin Türkiye İsrail İsrail Güncel Dünya İsrail Diplomasi Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Efe Kağan:

Fotoğraf gerçek değilse bu güzel bir şey çünkü bunu düşünmeleri bile bize gurur verir. Eğer fotoğraf gerçekse işte bu harikulade bir şey olur çünkü bu sefer çok daha fazla gururlanırız. Not: İçimizde olan Din ve Türk düşmanlarını temizleme vakti de gelecek.

Yanıtla70225
faruk merttürk:

Bunlar Erdoğan'ın kendi taktiği. Yaşattığıni yaşamadan gitmezsin.

Yanıtla11962
Ramazan Sahin:

Hadi koçum Paris e eğlence var

01
XYZ:

Bana photoshop gibi gelmedi ancak reis zaten yaptiklarinin arkasinda duruyor, her firsatta Hamas' in yaninda oldugunu belirtiyor, bu fotoda ne var anlayamadim?

Yanıtla13143
Mr.Kurdullah:

Yahya Sinvar'ı Filistin Devlet Başkanı olarak ağırlamak nasip olur inşallah

Yanıtla29111
Abdullah Atik:

Bunların anlamı Amerika ve İsrail ortaklı Senaryolar ülkemizi resmen savaşa çekmeye çalışıyorlar ..

Yanıtla10115
Murat Celik:

savaşalım kardeşim savaşalım bu kanın durması lazım artık savaşalım

1432
Sinan Bulduk:

Çabuk çeksinler , savaş lazım

1213
Hasan Turk:

Savasalim diyen murat celik yurt disinda ....

22
VEFA:

Şimdi ben konuyu anlamadım, bu resim gerçek mi, yoksa tamamen gaibe dair bir hayal ürünü mü?..

Yanıtla9021
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title