Haberler

Mahmud Abbas'ın Türk halkına teşekkürü AK Parti ve MHP sıraları tarafından ayakta alkışlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'nda dünyaya hitap etti. Konuşmasında İsrail'e karşı duruşundan dolayı Türk halkına teşekkür eden Abbas'ın sözleri AK Parti ve MHP sıraları tarafından ayakta alkışlandı. Muhalefet sıralarının da bu sözlere tepkisiz kalması dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'ye davet ettiği Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, dün akşam Erdoğan'la gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Ankara'da TBMM Genel Kurulu'na hitap etti.

"KARDEŞ TÜRK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İsrail'in Gazze'deki katliamına karşı Türk halkına duruşundan dolayı teşekkür eden Abbas, "Kardeş Türk halkına teşekkür ediyorum. Halkımızın Türk halkını unutması mümkün değildir. Özel olarak da Türkiye'nin İsrail'in Gazze'deki soykırıma karşı açılan davaya müdahil olmasını kutluyorum. Filistin davası Türkiye'de ana mesele haline gelmiştir bu da Türk halkının ahlakının göstergesidir" ifadelerine yer verdi.

AK PARTİ VE MHP'LİLER AYAKTA ALKIŞLADI

Abbas'ın bu sözleri MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatı üzerine AK Parti ve MHP sıraları tarafından ayakta alkışlandı. Muhalefet grubunun bu anlarda tepkisiz kalması ise dikkatlerden kaçmadı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Tbmm Genel Kurulu Mahmud Abbas Mahmud Abbas Filistin AK Parti Politika İsrail Güncel Dünya MHP Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (43)

Murat Celik:

Yaşasın Filistin Devleti

Yanıtla356574
LOLİPOP:

İsmin Türk ismi ama kanın mechul.

111102
Nevzat Grgn:

Merak etme bizim ülkede sizden farklı değil, Gazze'de savaş var,savaştan daha kötü bir senaryo bizde var,Ülke fırsatçıları emekli ve emekçiyi her koldan var gücü ile soymaya çalışan bir kesim var, bakıyorsun hergun kiralara,marketlere,a dan Z ye hep zam ve vergi,Bu nedir ya

Yanıtla124448
N. Harp:

aglamak ne kadar yakisiyo sana ...bide 1980, 1990, 2000 yillarini yasasaydin ne yapardin bilmem ..

12338
Spartacüs MartinLuther:

Reis var olduğu başımızda kaldığı sürece hamd olsun zamlar yağmaya devam edecek allah başımızdan eksik etmesin ki insanlarımız burnunu iyi bir sürtsün

39105
Vatanperver:

N.Harp; 90, 2000 yılları ne güzel yıllardı, her şey ucuz, alım gücü yüksek, evlerde huzur var... Keşke geri gelse o yıllar keşke, şu an daha kötüyüz bi uyanın artık.

1448
dizayn desen:

n.harp senin yaşın kaç onu bi söyle senin dediğin yıllarda ben asgari ücretle araba aldım emekli olanlar ev yada araba alıyolardı 1 kişi calışıp 5 kişiye bakıyordu söyle sen nerden bahsediyosun diyolardı ya dolapmı vardı telefonmu vardı ben bunları aldığımda bunlar siyasette yoklardı durum ortada sen ne anlatırsan anlat tabi sende yiyicilerden değilsen tabi

633
Sebahattin Yakar:

bitirim.ikili ayağa kalkmış.vah vah

Yanıtla192264
Korkmaz Topcu:

zorunamı gitti amyoz

8525
Baba Yabgu:

Ver gazı

Yanıtla102261
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title