Haberler

Mahmud Abbas'tan Nasrallah'a Taziye Mesajı

Güncelleme:
Abone Ol

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail saldırısında hayatını kaybetmesinin ardından Lübnan halkına başsağlığı diledi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail saldırısında hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamada, "İsrail'in devam eden saldırganlığı sonucunda meydana gelen sivil kayıplar nedeniyle Lübnan hükümetine ve kardeş Lübnan halkına en içten taziyelerimi sunuyorum" dedi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın İsrail saldırısında hayatını kaybetmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Lübnan ve Hizbullah'a başsağlığı dileyen Abbas, "İsrail'in devam eden saldırganlığı sonucunda meydana gelen sivil kayıplar nedeniyle Lübnan hükümetine ve kardeş Lübnan halkına en içten taziyelerimi sunuyorum" dedi.

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) tarafından yapılan açıklamada ise, "Seyyid Hasan Nasrallah'ın şehadeti ve İsrail işgalinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden sivil kurbanlar" için başsağlığı diledikleri belirtildi. - KUDÜS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Uluslararası İlişkiler Savaş ve Çatışma Hasan Nasrallah Mahmud Abbas Filistin Güvenlik Politika Lübnan İsrail Dünya Savaş ve Çatışma Güvenlik Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title